Poslední série You je dotočena. Na Netflixu ji uvidíme ještě letos

Poslední série You je dotočena. Na Netflixu ji uvidíme ještě letos
Fotografie: Netflix
  • Pátá série se natáčela v New Yorku celkem pět měsíců
  • Joe Goldberg se opět vrátí do New Yorku, kde žije s Kate, kterou potkal v Londýně.
  • V seriálu se objeví nové postavy, ale také staré, které Joe kdysi zabil

Seriál You o sériovém vrahovi Joeovi Goldbergovi se chýlí ke konci. Čeká nás pátá a zároveň poslední série, od které můžeme čekat prakticky cokoliv, jelikož nikdy nevíme, kde se Joe zase ocitne, do koho se zamiluje a koho bude muset zabít. Podle Netflixu natáčení v New Yorku trvalo pět měsíců a nyní začne dokončování, aby se série dostala ještě letos na obrazovky. Přesné datum ale zatím Netflix nezveřejnil.

Seriál You sleduje Joea, který miluje knihy a dokáže být tak trochu neviditelný. V každé sérii se ocitá na jiném místě, kam utekl, aby nebyl jako vrah dopaden. V poslední sérii se přesunul do Londýna, kde bojoval se svým pronásledovatelem, což se nakonec ukázalo, že jsou jen jeho představy a halucinace. Podařilo se mu ale okouzlit bohatou Kate, se kterou má prakticky neomezené finanční možnosti. Na závěr série jsme pak mohli sledovat, jak se dvojice přestěhovala do New Yorku, kde se odehrávala první série.

O čem bude pátá série?

Podle všeho si Joe otevře nové knihkupectví, kde zaměstná Bronte. Tu ztvární Madeline Brewer, která bude mít na Joea vliv a přiměje ho přehodnotit svůj nový život. Ti dva mají společné dvě věci – lásku ke knihám a ztrátě. Nostalgie tak v Joeovi probudí jeho bývalé já a začne zpochybňovat jeho nový život. Do seriálu se dostane také více rodinných příslušníků – dvojroli si zahraje Anna Camp, která bude ztvárňovat sestry dvojčata Kate a ukáže se také její bratr (Griffin Matthews).


Kromě toho, že se pátá série vrátí tam, kde všechno začalo, tedy do New Yorku, se očekává, že se vrátí i některé postavy, které Joe zabil. Na konci čtvrté série se také vrátil zpět ke svému pravému jménu, kdy svůj příběh vylíčil Kate a ta vše kupodivu přijala a odstěhovala se s ním z Londýna. Pravděpodobně tak přijde i snaha najít a získat zpět syna Henryho, kterého mu porodila jeho bývalá manželka Love Quinnová. Jak nakonec Joe Goldberg skončí, se nedá ani odhadnout, jelikož možných konců je opravdu mnoho a předchozí řady nás naučily, že můžeme čekat nečekané.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze