Hra na oliheň 2 bude mít premiéru na Netflixu ještě letos

Hra na oliheň 2 bude mít premiéru na Netflixu ještě letos
Fotografie: Netflix
  • Přesné datum nebylo uvedeno, ale premiéra bude v prosinci
  • V seriálu zůstane hlavní postava Seonga, který bude chtít hry zastavit a organizátory usvědčit
  • Kromě herců z první řady přibude i několik nových

Pokud jste fanouškem Hry na oliheň, pak určitě netrpělivě čekáte na premiéru druhé řady. A jak Netflix oznámil, ta přijde ještě letos. Režisér Hwnag Dong-hyuk slíbil, že i druhá řada bude stát za to. Přesné datum premiéry zatím nebylo oznámeno, ale už nyní je jasné, že se pokračování dočkáme v prosinci. Zároveň se také chystá i třetí řada. Její uvedení ale zatím nebylo zvěřejněno.

Druhá série bude opět o skupině soutěžících, kteří jsou schopni pro výhru 45,6 miliardy wonů udělat cokoliv – i zemřít. V seriálu zůstane hlavní postava z předchozí série Seong Gi-hun, kterého hraje jihokorejský herec Lee Jung-jae. Ten měl původně odcestovat do Ameriky, místo toho ale zůstal v Korei a bude chtít hru navždy ukončit a organizátory usvědčit. Uvidíme také znovu postavu Front Mana, který je organizátorem hry. Podle economictimes.com přibude také dalších osm herců, kteří rozšíří děj postav. To bylo prakticky nevyhnutelné, jelikož v předchozí sérii téměř všichni zemřeli.

O čem byla první série?

Pokud jste ještě neviděli první sérii, určitě dejte tomuto celosvětově uznávanému seriálu šanci. Lidé mající dluhy dostanou šanci získat 45,6 miliardy wonů (cca 770 milionů korun), stačí porazit své soupeře ve zdánlivě dětských hrách. Hned při první hře se ale ukáže, že výhra nebude zadarmo. V této hře se nevypadává, ale umírá. Soutěžící tak hledají nejrůznější možnosti, jak přežít a dostat se dál.


V první sérii jsme mohli sledovat osud Seonga Gi-huna, který se soutěže zúčastnil, a i díky jeho poctivosti došel až na samotný konec. Seriál neukazuje ale jen samotnou soutěž, ale i co se odehrává mimo ni. Někdo takové hry musí dotovat a mít ze smrti lidí zábavu. Už v první řadě jsme se tak dočkali odhalení některých organizátorů hry a vzhledem k nastínění příběhu druhé série je pravděpodobné, že dojde k dalšímu pátrání.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze