Příchod služby Paramount+ se blíží, v Česku se bude jmenovat SkyShowtime

Příchod služby Paramount+ se blíží, v Česku se bude jmenovat SkyShowtime
Fotografie: Isi Parente, unsplash.com
  • Firmy Paramount a LG oznámily na CESu spolupráci
  • Archiv studia se však dostane do Česka jako součást služby SkyShowtime
  • Startovat má již v únoru

Na veletrhu CES 2023 společnosti LG a Paramount ohlásily start služby Paramount+ na televizích LG. Služba startuje mimo jiné ve Velké Británii, v dalších dnech přibudou další země.

Paramount+
Na některá zařízení od LG zamíří samostatný Paramount+.

Že je spuštění pro Českou republiku opravdu blízko, potvrzují i informace advanced-television.com. Služba, která však zpřístupní obsáhlý archiv Paramountu a dalších stanic, by se zde však měla jmenovat SkyShowTime. Nejrůznější evropské země jsou spouštěny po vlnách. Jako poslední byla spuštěna v půlce prosince v Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, Kosovu, Černé Hoře, Srbsku a Slovinsku.

V únoru 2023 plánuje spuštění v Maďarsku, Polsku, Albánii, České republice, Severní Makedonii, Rumunsku a na Slovensku, později v roce 2023 ve Španělsku a Andoře.

SkyShowtime
SkyShowtime je společný projekt mnoha televizí a filmových studií s atraktivními archivními materiály i současnou tvorbou.

Z údajů z již zveřejněných ceníků pro střední a východní Evropu si lze udělat i představu o cenách. Zatímco obyvatelé bývalé Jugoslávie platí 6 eur měsíčně (asi 150 korun), v Bulharsku stojí služba 4 eura, tedy asi sto korun. Cena pro Českou republiku by tak mohla být podobná nebo mírně vyšší.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze