Příští rok bude nabitý trháky. Co si pro vás Netflix na rok 2024 přichystal?

Příští rok bude nabitý trháky. Co si pro vás Netflix na rok 2024 přichystal?
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Příští rok se můžete těšit na film Damsel, který měl mít původně premiéru letos
  • V dubnu vyjde druhá část sci-fi filmu Rebel Moon: Jizvonoška
  • A v únoru se můžete podívat na dokumentární film o Einsteinovi

Letošní rok je již téměř za námi a co se týče nově vydaných filmů a seriálů, mnoho z nich na které jsme se těšili, přijdou až následující rok. Do natáčení totiž vstoupila stávka herců a režisérů v Hollywoodu a filmový svět se tak na několik měsíců zastavil. Nyní už ale vše opět jede na plné obrátky a co se nestihlo letos, čeká na nás další rok. Netflix musel několik filmů i seriálů přesunout do roku 2024 a další novinky chystá. Na co se tedy v průběhu roku můžeme těšit?

Damsel

Tento akční fantasy film měl mít původně premiéru ještě letos, ale nakonec jej budeme moci na Netflixu vidět od 8. března. V hlavní roli uvidíte Millie Bobby Brown, kterou znáte jako Jedenáctku ze Stranger Things. Ve snímku si zahraje princeznu Elodie, která místo vysněného prince bude bojovat s drakem a bude muset ukázat, co všechno se v ní skrývá, aby dokázala přežít.

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška

První část Rebel Moon je již nyní na Netflixu dostupná. Film trvající přes dvě hodiny pojednává o Koře, která žije na měsíci v menším městečku. Lidé zde pěstují potraviny a žijí poklidným způsobem. To vše se ale změní ve chvíli, kdy na měsíci přistanou vojáci z Mateřského světa, kteří požadují prakticky celou úrodu. Kora přesně ví, o koho jde, jelikož byla jako voják vychovávána, a právě z tohoto světa utekla. Ví tak, že bude potřeba se tomuto vojsku postavit a ubránit jejich vesnici. Sama ale na boj nestačí, a tak se vydává napříč vesmírem, aby sestavilo co největší vojsko.

Druhou část Netflix uvede 19. dubna a můžete se těšit na velkolepou bitvu. Vesnice plná mírumilovných lidí, kteří se musejí naučit bojovat a postavit se vycvičeným vojákům, aby zachránili svoji úrodu i místo, kde bydlí.

V letu

Tuto akční komedii uvidíte na Netflixu už od 12. ledna. Kevin Hart je profesionální zloděj, který společně se svým týmem dostane úkol – ukrást zlato v hodnotě půl miliardy dolarů. Problém však je, že loupež se musí odehrát v letadle, které poletí 12 kilometrů nad zemí. A podařit se musí, jinak půjde celá parta do vězení. Snímek režíroval F. Gary Gray, který režíroval například Rychle a zběsile 8, a tak se dá očekávat, že o akční scény nebude nouze.

Netflix - Einstein a bomba

Einstein a bomba

Životopisný snímek o Einsteinovi a jeho podílu na výrobě první atomové bomby na světě uvede Netflix 19. února. Film ukáže to, jak Einstein utekl za druhé světové války z nacistického Německa do Spojených států, kde sdělí obavu z toho, že Němci vytvoří atomovou bombu dříve. Na základě toho vznikl projekt Manhattan, který vedl k vypuštění první atomové bomby. Ve filmu uvidíte archivní záběry tohoto génia i jeho vlastní slova z nahrávek, které se podařilo zachovat.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze