Prokrastinace par excellence. V prohlížeči si zahrajete Counter Strike 1.6

Prokrastinace par excellence. V prohlížeči si zahrajete Counter Strike 1.6
Fotografie: Play-CS
  • Counter Strike je jednou z nejoblíbenějších on-line her historie
  • Její fanoušci pak mají obzvláště rádi starší verzi 1.6
  • K jejímu rozjetí stačí dnes jen internetový prohlížeč

Counter Strike je dlouhodobě nejhranější titul mezi uživateli platformy Steam. Hra se objevila poprvé už v roce 2000 a v on-line prostoru simuluje souboj týmu teroristů a policistů. Dva soupeřící týmy se snaží splnit úkoly, jako je například zajištění místa, kde je umístěna nebo zneškodněna bomba, a záchrana nebo střežení rukojmích. Na konci každého kola jsou hráči na základě svých individuálních výsledků odměněni herní měnou, kterou mohou v dalších kolech utratit za silnější zbraně.

Counter Strike 1.6

Něco takového stačí na to, aby se hra držela na výsluní více než dvacet let. Samozřejmě za tím stojí také značná modifikovatelnost, podpora komunity a také průběžně přicházející nové verze. V současné době se netrpělivě očekává letní příchod Counter Strike 2 založeného na herním enginu Source 2, ale mnoho hráčů nedá dopustit na starší verze, hlavně pak tu s označením 1.6.

A zatímco jste před dvaceti lety potřebovali pro její spuštění nový počítač nebo alespoň grafickou kartu, dnes vám stačí jen trochu lepší připojení k internetu a prohlížeč. Na adrese play-cs.com se nemusíte registrovat nebo něco platit. Stačí si jen vybrat herní server podle svých preferencí a pustit se do nikdy nekončícího souboje. Ale pozor – toto nepodstupujte, pokud chcete dnes udělat ještě něco smysluplného. Sami se přesvědčíte, že pověsti o kvalitách a návykovosti této hry rozhodně nejsou nadnesené…

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze