Reproduktor Sony SRS-XV900 rozproudí každou párty, navíc má až 25hodinovou výdrž

Reproduktor Sony SRS-XV900 rozproudí každou párty, navíc má až 25hodinovou výdrž
Fotografie: Sony
  • Díky 25hodinové výdrži, rukojeti a kolečkům lze reproduktor snadno přenášet
  • TV Sound Booster slibuje audiovizuální zážitek s hlubokými basy a realistickými vysokými frekvencemi
  • Novinka bude v prodeji od začátku října 2022 za odhadovanou maloobchodní cenu 29 990 Kč

Společnost Sony představila nový party Bluetooth reproduktor SRS-XV900 – nejvýkonnějšího a nejhlasitějšího zástupce řady X-series, který vyniká rovněž dlouhou výdrží na nabití.

Omnidirectional Party Sound

Tento bezdrátový reproduktor byl navržen tak, aby zaplnil prostor zvukem. Model SRS-XV900 je proto vybaven reproduktorovou jednotkou X-Balanced, jejíž membrána nemá kruhový tvar, a poskytuje tak větší akustický tlak. Zároveň však snižuje zkreslení zvuku tím, že maximalizuje plochu reproduktoru.

Sony SRS-XV900
Velikostní srovnání s ostatními reproduktory Sony

Dlouhá výdrž baterie

Až 25hodinovou výdrž integrované baterie SRS-XV900 doplňuje rychlé nabíjení, díky němuž lze získat 3 hodiny přehrávání hudby za pouhých 10 minut nabíjení. Praktická funkce Battery Care Mode pak zamezuje přetěžování baterie reproduktoru, což se projeví na delší životnosti bateriových článků.

Propojení s funkcí TV Sound Booster pro lepší zvuk televizoru

Reproduktor SRS-XV900 je vybaven praktickou funkcí Sony TV Sound Booster, která umožní propojení s televizí. Hluboké basy a realistický vysokofrekvenční zvuk z reproduktoru SRS-XV900 následně zaplní místnost a zesílí zvuk televizoru. Reproduktor přitom stačí propojit optickým kabelem (ten je navíc součástí balení) a vybrat režim TV Sound Booster u televizoru jakékoli značky nebo modelu.

Zábavní funkce

Novinka samozřejmě podporuje režim karaoke, stačí tak připojit mikrofon či kytaru. K dispozici je rovněž funkce Mega Bass pro zesílení basů, které budou ještě hutnější. Party Connect pak umožňuje připojit až 100 kompatibilních Bluetooth reproduktorů Sony a vytvořit synchronizovaný zvuk či líbivé světelné efekty. SRS-XV900 je také kompatibilní s aplikacemi Sony | Music Center a Fiestable.

Na udržitelnosti záleží

Výrobky Sony jsou navrženy tak, aby poskytovaly vysokou kvalitu zvuku a zároveň braly ohled na životní prostředí. Pro přední a zadní panel a vnitřní části reproduktoru SRS-XV900 se používá originálně vyvinutý recyklovaný plast, který odráží snahu společnosti Sony o snížení dopadu jejích výrobků na životní prostředí.

Cena a dostupnost

Reproduktor SRS-XV900 bude v prodeji od začátku října 2022 za odhadovanou maloobchodní cenu 29 990 Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze