Microsoft představil Xbox One S All-Digital Edition. Rozlučte se s optickými médii

Microsoft představil Xbox One S All-Digital Edition. Rozlučte se s optickými médii
  • Plně digitální verze Xbox One S bez optické mechaniky je tady
  • Za 249 dolarů dostanete konzoli, bezdrátový ovladač a tři AAA herní tituly
  • Stávající modely zůstávají v nabídce

V posledních týdnech se hodně mluvilo o tom, že by Microsoft mohl přijít s novým modelem svého Xbox One S. Nejedná se o novou generaci, na kterou momentálně, pod kódovým označením Xbox Anaconda a Lockhart, teprve čekáme. Jde o Xbox Maverick, jenž dostal oficiální název Xbox One S All-Digital Edition. S touto edicí Xbox přišel o optickou mechaniku. Veškerý obsah tak bude v čekat na instalaci v digitální knihovně, tedy v cloudu Microsoftu.

„Plně digitální“ verze Xboxu se začne prodávat 7. května za cenu 249 dolarů (asi 7 tisíc Kč s DPH) a bude obsahovat tři hry z velice populárních sérií: Minecraft, Forza Horizon 3 a Sea of Thieves.

Společně s touto novinkou se budeme moci při koupi nadále rozhodovat i mezi Xbox One X (s cenou od asi 10 tisíc Kč s DPH) a Xbox One S (prodává se asi od 5,5 tisíc Kč s DPH). Pokud se ale s optickými médii loučit nechcete, a i přesto byste rádi ušetřili 50 dolarů, nezoufejte. Microsoft často svoje herní železo zlevňuje a s trpělivostí tak můžete pořídit klasický Xbox One S za 249 dolarů (necelých 7 tisíc korun).

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze