Streamovací nabídka: thriller Nehýbej se, hororová Cesta ven a další děsivé tipy

Na co se o víkendu podívat na Netflixu a Maxu
Streamovací nabídka: thriller Nehýbej se, hororová Cesta ven a další děsivé tipy
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix nabízí dokumentární seriál o Zodiacovi
  • Podívat se můžete i na rodinnou komedii
  • A Max uvedl další díl seriálu Cesta ven

Je před námi poslední říjnový víkend a všude můžeme vidět přípravy na Halloween. A ani streamovací platformy nejsou pozadu a do svých seznamů přidávají zejména strašidelné filmy. Podívat se ale můžete i na dokument o Zodiacovi a rodinnou komedii, která vás přenese do středověku.

Nehýbej se

Netflix od dnešního dne nabízí thriller, u kterého budete po celou dobu v napětí. Iris jede do lesa, kde přišla o syna. Na místě ale potká muže, který se nejdříve zdá taky zlomený svým osudem, jenže je to jen léčka. Ženu nejdříve ochromí paralyzérem a následně ji vstříkne paralyzující roztok. Chce si ji odvézt do chaty, ale Iris se podaří utéci – jenže má jenom 20 minut, než bude zcela ochromena. Podaří se jí schovat před psychopatickým vrahem?

Cesta ven

Každý čtvrteční den nyní na Maxu patří novému dílu Cesty ven. V pořadí už pátý díl vás opět vtáhne do děje a jak je už u seriálu zvykem – něco se vyřeší, ale další záhada se objeví. Victor se konečně setká s otcem a Tabhita na schůzi uhasí naději, kterou všichni měli – že někomu řekla o místě, kde se v noci probouzejí monstra, která po nich jdou. Menší vzpoura tak povede pouze k další smrti.

Cesta ven

Vlkodlaci z temného hvozdu

Nová francouzská dobrodružná komedie, která pobaví jak vás, tak děti. Rodina se vydá navštívit dědu (Jean Reno), kterému už příliš neslouží paměť. Na stůl se položí stará hra, kterou ale nikdo hrát nechce. Jenže hra se jejím otevřením spustila a celou rodinu přenese do středověku, kde musí podle pravidel hry poznat a zneškodnit vlkodlaky, jenom tak se dostanou zpět do roku 2024. Během hry poznávají dobové zvyklosti a dostávají se tak do svízelných a zároveň vtipných situací.

Sestra II

Horor, který je dostupný na Netflixu i Maxu. Děj navazuje na první díl. Démon Valak zabíjí v Evropě a sestra Irene se jej rozhodne hledat a odjede do menšího městečka ve Francii. V klášteře se dějí děsivé věci a Irene se snaží Valaka, který se zjevuje jako řádová sestra, zničit. Pokud jste film ještě neviděli, připravte se na lekavé scény, kterými je film protkaný.

Tady Zodiac

Třídílný dokument o jednom z nejznámějších vrahů – Zodiacovi. Dokument se zaměřuje na podezřelého Arthura Leigha Allena, který byl z vražd podezřelý už od počátků vyšetřování. Uvidíte tak výpovědi rodinných příslušníků, ale i tehdejších dětí, které měl Allen v 60. letech na starosti. I když byl policií zatčen, jednalo se úplně o něco jiného než o vraždy. Zodiak tak nebyl nikdy dopaden, ačkoliv veškeré nalezené důkazy ukazují přímo na Allena.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze