TCL C82 je nová řada Mini-LED televizí s Androidem a zvukovým systémem Onkyo

TCL C82 je nová řada Mini-LED televizí s Androidem a zvukovým systémem Onkyo
Fotografie: TCL
  • Kvalitní obraz zajistí 4K rozlišení i 100Hz technologie
  • Nechybí moderní konektivita v podobě HDMI 2.1
  • Potěší dopředu mířené reproduktory v sestavě 2.1
  • Využíván je nejnovější systém Android TV 11

TCL představilo nové chytré televize pro rok 2021 a pomyslným vrcholným modelem se stává TCL C82, která cílí na náročné diváky. Řada C82 využívá vlastní technologii TCL Mini-LED, která zajištuje vysoce výkonný systém s obrazovkou rozdělenou do dvaceti rejstříků dynamického rozsahu s tisíci diodami. To se projevuje vyšším jasem a celkově kvalitou barevného podání, včetně černého odstínu. Kvalitu podtrhuje také 4K rozlišení s podporou HDR Premium. Potěší také nativní 100Hz technologie, která se kladně projevuje na plynulosti obrazu, a to zejména u rychlých scén. Typicky u sportovních přenosů.

TCL C82

Novinka je také plně připravena pro herní konzole nové generace. Disponuje režimem Game Master Pro s novým rozhraním HDMI 2.1 48 Gbps pro vyšší obnovovací frekvence včetně 4K při 120 FPS. Použitá technologie VRR eliminuje trhání obrazu a zamrzání pro plynulou hru s více detaily.

Vizuální zážitek podporuje také kvalitní audio. Řada C82 je vybavena zvukovým systémem Onkyo 2.1 s reproduktory s předním vyzařováním. Navíc se na zadní straně televize nachází dedikovaný basový reproduktor. Radost udělá také prostředí, které TCL svěřilo do ruky nejnovějšímu Androidu TV 11. Jelikož jde o prémiový model, nijak nepřekvapí velmi tenká a kovová konstrukce.

Chytrá televize TCL C82 by se na trhu měla objevit v průběhu druhého čtvrtletí, přičemž ceny dle úhlopříček jednotlivých modelů budou teprve odhaleny.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze