Terminátor se vrací! Tentokrát jako animák na Netflixu

Terminátor se vrací! Tentokrát jako animák na Netflixu
Fotografie: unsplash.com
  • Terminátor dostane anime podobu od japonského studia
  • Dějově se vrátí do 90. let, kdy přebral vládu Skynet
  • Datum premiéry není známé

I'll be back, neboli já se vrátím, je jedna z legendárních filmových hlášek, kterou Arnold Schwarzenegger použil v prvním filmu o Terminátorovi z roku 1984. Aniž by to tušil, předznamenal tak směr, kudy se bude ubírat audiovizuální zábava v následujících desetiletích: k neustálým pokračováním, remakům, rebootům, sni-offům a dalším snahám vytěžit známou značku i na maximum.

I když se Terminátor dočkal řady filmových pokračování, podle Netflixu to zjevně není dost a chystá a zpracovat sérii Terminátor do anime podoby v novém seriálu, který se na streamovací platformě objeví již brzy. Společnost zveřejnila první upoutávku na Terminátora: The Anime Series tento víkend během akce Geeked Week. Podrobnosti jsou zatím kusé, ale víme, že seriál bude produkovat Production IG, japonské animační studio, které stojí za původním filmem Ghost in the Shell a vedlejším televizním seriálem.

Terminátor: The Anime Series nás zavede do srpna 1997, kdy se umělá inteligence Skynetu stane sebeuvědomělou a obrátí se proti lidem. Zatím nejsou k dispozici žádné informace o hereckém obsazení, podle serveru Variety se však v seriálu objeví zcela nové postavy. Netflix zatím neoznámil datum premiéry ani neukázal žádné ukázkové scény, takže doufáme, že se brzy dočkáme rozšířeného traileru. Terminátorská série má za sebou už pěknou řádku dílů, z nichž ne všechny byly dobré, ale návrat na začátek by mohl být přesně tím osvěžením, které potřebuje.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze