Trailer na Grand Theft Auto VI zveřejněn předčasně! Podívejte se

Trailer na Grand Theft Auto VI zveřejněn předčasně! Podívejte se
Fotografie: Rockstar Games
  • Oficiální trailer unikl, a tak vydavatel uspíšil jeho vydání
  • 90s ukázka odhaluje umístění hry, hlavního protagonistu a další detaily
  • Hra vyjde napřesrok

Jak jsme již informovali, Rockstar se chystal zveřejnit trailer na nejočekávanější hru desetiletí dnes ve stejný čas na celém světě. Rozhodujícím okamžikem měla být 15. hodina středoevropského času. Necelý den před tímto okamžikem se však na sociálních sítích začal šířit trailer v nízkém rozlišení. Rockstar proto raději rovnou vydal oficiální verzi, aby byl náš první dojem co nejlepší.

A co lze z 90 sekund dlouhé upoutávky vyčíst? Jak už se dlouho spekulovalo, příběh se bude odehrávat ve Vice City, tedy jakési virtuální obdoby Miami. Obě města jsou známá svou kriminalitou spojenou s drogami. Ty přinášejí i rychlé zisky, na což navazuje opulentní životní styl: rychlá auta, drahé lodě, vodní skútry, divoké večírky, ale i drsná pouliční kriminalita v méně bohatých čtvrtích – nic z toho nebude chybět. Zajímavé je také široce rozšířené používání sociálních sítí.

Překvapením je hlavní hrdinka Lucia, jejíž příběh nejspíše začne po návratu z vězení. Nebude však o její nápravě, protože jak naznačují některé záběry, najde si mužský protějšek nejenom coby fyzického a emocionálního partnera, ale i jako spolupachatele. Společně se pak vydají na dráhu zločinu docela podobnou tomu, co předváděli svého času Bonnie a Clyde.

O co konkrétně se bude jednat, na to si musíme počkat až do roku 2025. Grand Theft Auto V vyjde nejdříve na PS5 a Xbox Series X/S, o případných dalších platformách nepadla zmínka.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze