Trailer na Stranger Things 4 vás nenechá ani na chvíli vydechnout

Trailer na Stranger Things 4 vás nenechá ani na chvíli vydechnout
Fotografie: Netflix
  • Ukázka je nabitá akcí, záporáky i příšerami
  • Stranger Things 4 Volume One Netflix uvede 27. května 2022
  • Volume Two pak vyjde 1. července 2022

Čekání fanoušků na plnohodnotný trailer čtvrté řady seriálu Stranger Things je konečně u konce a podle toho, co ukázka přináší, se vyplatilo čekat. Už jsou to skoro tři roky, co diváci zavítali do Hawkins v Indianě. Během tak dlouhého čekání se Netflix snažil fanouškům alespoň dodat pár krátkých ukázek, snímků z natáčení a plakátů. V únoru pak oznámil, že čtvrtá série bude tak velká, že se tvůrci rozhodli ji rozdělit na dvě části.


Trailer ukazuje, že všechny hlavní postavy vyrostly a dospěly. Od bitvy o Starcourt uběhlo šest měsíců. Každý z nich se snažil jít dál a žít svůj život, nicméně následky je stále provází. A aby to neměli vůbec lehké, objeví se nová hrozba, kterou budou moci zastavit jen v případě, že se všichni vrátí do světa Upside Down. Ukázka láká na závěrečnou řadu, která je nabitá akcí, záporáky a příšerami. Můžete se těšit na neuvěřitelný soundtrack, mnoho odkazů na popkulturu 80. let a tolik akce, že ji nebudete ani stíhat sledovat.

Stranger Things 4 Volume One bude na Netflixu od 27. května 2022. Na Volume Two se pak fanoušci mohou těšit 1. července 2022.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze