Trápí vás nedostatečné pokrytí Wi-Fi? Využijte slevy na Deco i Mercusys

Trápí vás nedostatečné pokrytí Wi-Fi? Využijte slevy na Deco i Mercusys
Fotografie: Martin Fajmon, fZone.cz
  • V aktuální Black Friday akci můžete využít slevu na Wi-Fi mesh řešení
  • V nabídce jsou produkty Deco i Mercusys

S příchodem Black Friday se otevírají brány k nabídkám, kde seženete výhodněji prakticky vše, od bezpečnostních kamer, přes Wi-Fi routery, až po chytré žárovky a zásuvky. Představte si, že váš domov bude nejen chytřejší, ale také připojený k rychlému internetu v každém koutě. Na jaké produkty v akci se můžete těšit?

Začněme tím, co by v žádné moderní domácnosti nemělo chybět – stabilní a rychlou Wi-Fi. Na Black Friday se objevují slevy na produkty, které zajišťují kvalitní připojení v každém rohu vašeho domova. Jsou to právě Wi-Fi routery a mesh systémy, které zaručují, že signál bude silný a stabilní bez ohledu na to, kde se v domě nacházíte. Pro menší byty může být dostatečný kvalitní router, pro větší domy nebo byty s více patry je však pro zajištění stabilního a silného signálu vhodnější Wi-Fi mesh systém.

Jedním z produktů, který můžete během Black Friday pořídit za výhodnou cenu, je Archer Air R5. Tento ultra tenký router nabízí moderní technologie, jako je MU-MIMO pro současnou komunikaci s více zařízeními, a zároveň nabízí skvělý poměr cena-výkon. Díky gigabitovým rychlostem 2 402 Mb/s v pásmu 5 GHz a 574 Mb/s v pásmu 2,4 GHz vám umožní bezproblémové používání internetu i při vysoké datové zátěži.

Pokud hledáte ještě pokročilejší řešení, měli byste zvážit Deco X50 ve variantě 2-pack. Tento mesh systém s umělou inteligencí nabízí kromě vysoké rychlosti a pokrytí i podporu nejnovější Wi-Fi 6 technologie, která zajišťuje lepší výkon i v hustě osídlených oblastech.

TP-Link

Pozornost si zaslouží i TP-Link Deco S7. Tento mesh Wi-Fi systém je ideální pro větší domy, kde se signál běžného routeru ztrácí v zákoutích a místnostech daleko od hlavního routeru. Se třemi jednotkami Deco S7 jednoduše pokryjete svůj domov spolehlivou sítí, která automaticky přepíná mezi jednotkami, aby vždy poskytla nejlepší možný signál. A to vše s jednoduchým nastavením a správou prostřednictvím intuitivní aplikace v češtině.

Pokud hledáte co nejlepší poměr ceny a výkonu, nabízí se Mercusys Halo H90X nebo Halo H70X ve variantě 3-pack. Halo H90X je vrcholnou nabídkou pro ty, kteří chtějí nekompromisní výkon a pokrytí velkých prostor, zatímco Halo H70X je ideální volbou pro menší domy a byty. Oba systémy nabízejí snadnou instalaci a správu přes mobilní aplikaci.

Tapo

Kromě Wi-Fi řešení jsou v Back Friday akci i kamery, například Tapo C210. Kamera s možností otáčení a naklápění vám poskytne 360° pohled na místnost a díky nočnímu vidění neunikne ani to, co se děje za tmy. Zajímavou nabídku představuje i robotický vysavač Tapo RV10 plus. Má 4 režimy sání, sací výkon 2 000 Pa a svoji práci zvládne vykonávat až 3 hodiny v kuse díky výkonné baterii 2 600 mAh. Tapo RV10 má jednoduché ovládání pomocí aplikace Tapo, lze nastavovat plány úklidu a přepínání mezi režimy úklidu, ať jste doma, nebo na cestách. Produkty ve slevě můžete nakupovat u více prodejců, například Alza, Datart, Planeo Elektro, CZC, Electro World, TS Bohemia či Expert Elektro.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze