Týden nabitý novinkami: Nevyjasněné záhady, nový Spongebob a Gump – jsme dvojka

Novinky pro tento týden na Netflixu a Maxu
Týden nabitý novinkami: Nevyjasněné záhady, nový Spongebob a Gump – jsme dvojka
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Na Netflixu se můžete podívat na dokument o nevyjasněných vraždách
  • V nabídce bude také film pro děti o záchraně Zátiší Bikin
  • A na Maxu se můžete podívat na další díl Rodu draka

Posledních několik červencových dní je před námi a Netflix tento týden nachystal hned několik očekávaných novinek. Čeká na nás další film o Spongebobovi a jeho kamarádech, ale i druhý díl českého filmu Gump. Max pak jako každé pondělí nabízí další díl druhé série Rodu draka. Co zaujme vás?

Gump – jsme dvojka

Gump je pes, kterého nalezl v popelnici Béďa. První díl byl řekněme smutný, a pro milovníky zvířat někdy až moc surový. Druhý díl slibuje více zábavy a Gump pozná opět mnoho přátel a potká se i se svojí sestřičkou Kytičkou. Film navazuje na předchozí, a tak je dobré vidět první díl, abyste pochopili vztahy mezi jednotlivými postavami. Kromě zvířecích hrdinů se můžete těšit na Bolka Polívku, Richarda Krajča, Vicu Kerekes, Štěpána Kozuba, Evu Holubovou a další. Na film se můžete na Netflixu podívat od středy.

Příručka k vraždě pro hodné holky

Netflix ve čtvrtek uvede seriál s Emmou Myers, kterou můžete znát ze seriálu Wednesday. Pip Fitz-Amobiová je studentkou střední školy, ale u toho vyšetřuje případ Andie Bellové, která byla před pěti lety zavražděna. Policie označila za vraha jejího přítele Sala, Pip má ale za to, že on to nebyl a chce znát pravdu. Jenže pokud je vrah stále na svobodě, bude si muset dát velký pozor, aby ji také nedostal.

Příručka k vraždě pro mladé holky

Nevyjasněné záhady

Ve středu Netflix uvede už čtvrtou řadu dokumentárního seriálu, jenž se zabývá záhadnými zmizeními i brutálními vraždami. Uvidíte výpovědi svědků i vyšetřovatelů, kterým nedá případ spát, dokuj jej nevyřeší. A nejde jen o chycení vraha, ale některé případy skrývají i jakési nadpřirozeno, které nelze normálně vysvětlit.

Rod Draka

Od dnešního dne můžete na Maxu sledovat sedmý díl Rodu draka. Rhaenyra zjistila, že cizí člověk dokázal osedlat draka a vydá se za ním. Adam, jak se nový jezdec jmenuje, jí chce sloužit, a tak ho přivede na svůj hrad. Potřebuje ale získat další jezdce. V Králově přístavišti se Aegon učí postupně chodit a mezitím se Aemond snaží získat na svoji stranu co největší armádu, což on sám nedokáže, jelikož není zrovna oblíbený.

Záchrana Zátiší Bikin: Veverka Sandy zasahuje

Netflix si na pátek připravil něco pro děti, ale v tomto případě se určitě pobaví i dospělí. Spongeboba v kalhotách známe jako mořskou houbu, která pracuje u Křupavého kraba a jeho nejlepším kamarádem je hvězdice Patrik a veverka Sandy. A právě ona bude muset společně se svojí rodinou a Spongebobem zachránit obyvatele Zátiší Bikin, jež byli z moře vyloveni lidmi pro Výzkum podmořského života. Budou tak muset opustit podmořský život a vydat se na souš.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze