Zaklínač se vrátí na Netflix už ve čtvrtek

Zaklínač se vrátí na Netflix už ve čtvrtek
Fotografie: Netflix
  • Třetí série bude rozdělena na dvě části
  • První část bude mít premiéru už ve čtvrtek
  • Druhá část bude uvedena 27. července

Pokud také odpočítáváte dny do chvíle, kdy na Netflix dorazí nejnovější série Zaklínače, brzy se dočkáte. Třetí řada bude uvedena už ve čtvrtek 29. června 2023. Tentokrát ale nebude celá řada uvedena najednou. Místo toho bude rozdělena do dvou částí, což nejen prodlouží návrat Zaklínače, ale fanoušci budou moct strávit více času s Henrym Cavillem v roli Geralta z Rivie, než se naposledy s touto rolí rozloučí. O přeobsazení hlavní role jsme vás informovali v listopadu loňského roku. Druhá část třetí série bude ke zhlédnutí 27. července 2023.


Možná vás bude zajímat, že nadcházející třetí série původně neměla být rozdělená. Server collider.com informoval, že výkonní producenti Steve Gaub a Tomek Baginski třetí sérii rozdělili na základě inspirace jiným seriálem. „Stranger Things se objevily v době, kdy jsme byli v produkci, a jako první rozdělily sérii. To pro nás bylo velmi podnětné, protože u streamovaného seriálu, který je vydán najednou, nezažijí diváci ukončení v nejnapínavějším momentu, a tak trochu chcete, aby se to stalo. Takže pro nás to bylo spíš o rozhodnutí, kterou epizodu přerušíme. Netflix s tím naprosto souhlasil a myslím, že to bude pro naše fanoušky zábavné, protože se nám podaří zážitek ze sledování trochu více rozprostřít a dopřát všem sledujícím celé zaklínačské léto,“ vysvětlil Steve Gaub.

Poslední ukázka před premiérou slibuje neustálou akci a souboje. Vidíme také několik příšer a to, jak se Ciri učí kouzlit a zacházet s mečem. Na malý okamžik si můžeme také připomenout nepřítele, kterým je kouzelník Rience. Svůj prostor dostanou také Geralt a Yennefer. Tak si nezapomeňte už ve čtvrtek pustit první díly ze třetí série.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze