5 novinek, které byste si na streamovacích platformách neměli nechat ujít

Novinky pro tento týden na Netflixu a Maxu
5 novinek, které byste si na streamovacích platformách neměli nechat ujít
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix tento týden nabídne akční film John Wick: Kapitola 4
  • V nabídce bude i dokumentární seriál o vraždách v Los Angeles
  • A na Maxu byl zveřejněn další díl seriálu Rod draka

Je tu pondělí, a tak jsme tu opět s novinkami pro tento týden. Netflix si toho tentokrát připravil více než dost a Max pokračuje v oblíbeném seriálu Rod draka. Ať už vás baví jakýkoliv žánr, určitě si vyberete.

John Wick: Kapitola 4

Oblíbený akční film s Keanu Reevesem bude od úterý na Netflixu. Počítejte ale s tím, že si na film budete muset vymezit téměř tři hodiny času, stopáž je totiž 169 minut. Snímek navazuje na třetí díl a John Wick se bude muset postavit těm největším zločincům. Nově se představí Donnie Yen, který zde hraje slepého bojovníka Caiena. John Wick se bude tentokrát pohybovat napříč Evropou a bude bojovat například v berlínském klubu nebo v Paříži u Vítězného oblouku. A jako v předchozích dílech se můžete i tentokrát těšit na skvěle doplňující hudbu.

Vraždy v Los Angeles

Dokumentární seriál navazuje na úspěšnou sérii Vraždy: New York. Detektivové, policie, státní zástupci i blízcí obětí opět přiblíží vyšetřování těch nejbrutálnějších vražd, které se v Los Angeles kdy odehrály. Za seriálem stojí tvůrce Zákona a pořádku Dick Wolf. Dokument, který ukáže i stinné stránky města, které na první pohled působí jako slunné a poklidné místo, můžete na Netflixu sledovat od úterý.

Vraždy: Los Angeles

Rod draka

Od dnešního dne se na Maxu můžete podívat na pátý díl seriálu, který sleduje rod Targaryenů. Po předchozím díle je jasné, že válka již naplno začala. Daemon je stále v Harrenhalu a čím dál více se seznamuje s Alys Rivers. V této epizodě uvidíte více strategických manévrů, jak na svoji stranu dostat co nejvíce království a tím i vojsk. Je tak jasné, že se můžeme v nadcházejících dílech těšit na velké střety.

Cobra Kai

Závěrečná 6. řada seriálu navazujícího na Karate Kid z 80. let přistane na Netflixu ve čtvrtek – tedy první část s pěti díly. V poslední řadě se dají dohromady Miyagi-Do, Eagle Fang a Cobra Kai a začnou cvičit bojovníky na Sekai Taikai neboli mistrovství světa v karate. Netflix tentokrát rozdělil seriál do tří částí po pěti dílech. Na druhou část si počkáme až do 28. listopadu a třetí část bude zveřejněna až v dalším roce.

Too hot to handle: 6. série

Od pátku si můžete na Netflixu pustit novou řadu reality show, která je trochu jiná než ostatní. Sejdou se zde nezadaní lidé, aby se seznámili, ale po dobu trvání soutěže se musí vzdát sexu. Při každém porušení pravidel přichází trest v podobě odebrání části výhry. A nejde jen o sex, ale i o líbání. Ačkoliv se může zdát tato reality show jako bizarní, má i hlubší podtext – naučit se lépe poznávat ostatní a komunikovat.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze