Apple TV+ připomíná, že už pilně pracuje na druhé sezóně Severance

Apple TV+ připomíná, že už pilně pracuje na druhé sezóně Severance
Fotografie: Apple TV+
  • První série příjemně překvapila diváky a kritiky
  • Natáčení druhé bylo odloženo kvůli stávce
  • Nyní jsou však práce v plném proudu

Seriál Severance (Odloučení) byl jedním z velmi příjemných seriálových překvapení roku 2022. Z nízkorozpočtové sci-fi, kterou navíc režíroval komik Ben Stiller, se už během prvních minut vyklubal příběh s mnoha přesahy: o roli práce, paměti, o řízení jednotlivce velkými korporacemi… To vše v uhrančivém vizuálu a za tónů pečlivě vybrané a komponované hudby. Výsledkem bylo 14 nominací na cenu Emmy. Pokud jste se touto nabídkou nechali zlákat, pak jistě víte, že první řada skončila ukázkovým „cliffhangerem“ a otázek bylo na konci mnohem více, než odpovědí.


Avšak i do tohoto seriálu nepříznivě zasáhla holywoodská stávka. Až nyní může Apple TV+ přijít s ujištěním, že se snad brzy dočkáme. Momentka z natáčení ukazuje představitele hlavní role, jak někam sprintuje v typickém korporátním úboru, zatímco Ben Stiller tento příspěvek sdílí s mnohoznačným výrokem „Zpět do práce.“

To potvrzuje, že příběh je již na papíře hotov a natáčí se. Podle zkušeností z ostatních projektů to pak znamená, že bychom se pokračování mohli na našich displejích dočkat ještě letos. Přesné datum Apple TV+ dozajista oznámí s dostatečným předstihem.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze