AQ Show bude největší oslavou high-end audia roku 2023

AQ Show bude největší oslavou high-end audia roku 2023
Fotografie: AQ
  • Vrcholem této události bude slavnostní odhalení nových high-end reprosoustav AQ Acon
  • Akce proto proběhne přímo v sídle AQ 13. a 14. 10. 2023, vždy od 10:00 do 18:00

Společnost AQ dnes oficiálně zveřejnila termín každoroční akce AQ Show 2023. Událost, široce rozkročená na pomezí dne otevřených dveří, AV výstavy a poslechového posezení nabídne atraktivní program pro každého milovníka audio technologií a hudby. Kromě možnosti navštívit výrobu AQ a na vlastní oči vidět, jak se rodí známé české reprosoustavy, jako jsou oceňované AQ Canto s AQ Labrador, či luxusní AQ Passion, budou totiž k vidění a poslechu i produkty dalších světových značek.

AQ

Těšit se lze na luxusní elektroniku Mark Levinson, historicky první českou prezentaci nové řady zesilovačů a přehrávačů i aktivních reprosoustav JBL a lokální premiéru reprosoustav Golden Ear T66. Chybět nebude ani představení zcela nové řady britského výrobce Arcam. Jako vždy nebude chybět ani populární a zároveň kontroverzní prezentace světově známého výrobce kabelů Audioquest. V tomto roce se lze těšit na napájecí kabely, digitální kabely a filtraci napájení.

Vrcholem této události bude slavnostní odhalení nových high-end reprosoustav AQ Acon mířících do cenové kategorie 2 000 000 Kč.

Velký prostor bude věnován tradičně i gramofonnímu poslechu a domácímu kinu. Návštěvníci zakusí audiovizuální sestavu Dolby Atmos kina v hodnotě přesahující 1 000 000 Kč, která je postavena na reprosoustavách AQ Passion Fever. Ty doplňují satelity a centrální reprosoustav z řady Pontos a vše pohání nejvyšší modely AV receiverů a koncových zesilovačů Arcam. Skutečně hutnou prezenci výbušných efektů pak zajišťuje dvojice subwooferů AQ Pontos W. Fanoušky analogu pak potěší přes 30 typů gramofonů značky Pro-Ject přístupných k detailnímu posouzení a srovnávací testy modelů různých cenových hladin.

AQ

Vrcholem této události bude slavnostní odhalení nových high-end reprosoustav AQ Acon mířících do cenové kategorie 2 000 000 Kč. Ty navážou na úspěšnou řadu slovenských reprosoustav Acon a zhmotní tak společnou vizi Jána Gbůra a Vladimíra Sapary.

Kdy se akce koná?

Pro velký zájem o minulé ročníky se letos vedení AQ rozhodlo, prodloužit tradiční akci z jednoho na dva dny. Potěší tak především fanoušky ze vzdálenějších koutů České republiky, kteří dlouho volali po víkendovém termínu.

AQ

Akce proto proběhne přímo v sídle AQ 13. a 14. 10. 2023, vždy od 10:00 do 18:00. Pro návštěvníky bude kromě bohatého programu připraveno i občerstvení a jedinečné slevové nabídky na vybrané produkty z oblasti reprosoustav, gramofonů i kabeláže a příslušenství.

Jak se na akci dostat?

Sídlo společnosti se nachází na adrese AQ, Severní 452, 784 01 Červenka, kam se lze snadno dopravit automobilem či vlakem. Od vlakové zastávky Červenka je totiž vzdáleno pouhých 400 metrů a sjezd z dálnice D35 je vzdálen 8 minut cesty.

Bližší informace naleznou zájemci o účast na stránkách AQ.cz, aqstudio.cz a na Facebookových stránkách výrobce.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze