Aquamana ani Flashe letos neuvidíme. DC a Warner Bros. posouvají data premiér

Aquamana ani Flashe letos neuvidíme. DC a Warner Bros. posouvají data premiér
Fotografie: Warner Bros./DC
  • Snímky Black Adam, The Flash a Aquaman and the Lost Kingdom uvidíme později, než bylo původně v plánu
  • Naopak film Shazam! Fury of the Gods bude uveden do kin ještě v letošním roce
  • Warner Bros. uvede v létě do kin také animovaný film o supermazlíčcích DC League of Super-Pets

Warner Bros. spolu s DC nečekaně oznámil posun data premiér několika připravovaných velkofilmů, včetně Black Adam, The Flash, Aquaman and the Lost Kingdom, Shazam! Fury of the Gods a další. Snímky Aquaman and the Lost Kingdom a The Flash měly mít premiéru ještě letos. Kvůli pandemii koronaviru se výroba zpozdila a přijdou do kin až příští rok. Aquamana v hlavní roli s Jasonem Momoou tak uvidíme až 17. března 2023. První sólový film Flashe, kterého hraje Ezra Miller, je přesunutý na 23. června 2023.


Premiéra snímku Black Adam s Dwaynem Johnsonem je posunutá pouze o tři měsíce na 21. října 2022. Film Shazam! Fury of the Gods uvidíme dříve, než bylo původně v plánu. Zachara Leviho jako Shazama uvidíme před koncem letošního roku, konkrétně 12. prosince 2022. DC také plánovalo uvést do kin v květnu letošního roku animovaný film DC League of Super-Pets. Premiéra je posunutá jen o dva měsíce a proběhne 29. července 2022.


„Jsme nadšení, že můžeme divákům nadělit jako letošní vánoční dárek snímek Shazam! Fury of the Gods. Užije si ho celá rodina,“ uvedl pro variety.com Jeff Goldstein z Warner Bros.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze