Bespoke Infinite Line je chytrá, modulární a luxusní lednička od Samsungu

Bespoke Infinite Line je chytrá, modulární a luxusní lednička od Samsungu
Fotografie: Samsung
  • Lednička má modulární design a používá špičkové materiály
  • Zaujmou pokročilé funkce, jako je automatické otevírání
  • Samozřejmostí je i integrace do chytré domácnosti

I když lednice zrovna nevzbuzují zdání technologicky vybavených zařízení, v poslední době se jim dostává tolik pozornosti, že se s hrdostí mohou předvést i na největším veletrhu spotřební elektroniky. Například LG se pokusilo přitáhnout pozornost výraznými barvami, Samsung představil vestavnou chladničku Bespoke Infinite Line, která sází na modulární design, špičkové zařízení a vybrané materiály. Umožňuje výběr různých modelů chladničky, mrazničky nebo vinotéky a vyznačuje se nadčasovým modulárním designem, který se snadno začlení do každého interiéru. /p>

Nová chladnička Bespoke Infinite Line přebírá modulární konstrukci z řady Bespoke a staví na kvalitních materiálech, které lze přizpůsobovat a kombinovat podle měnících se potřeb spotřebitelů. Infinite Design tuto všestrannost umocňuje tím, že stylový vzhled chladničky nezastará ani při změnách životního stylu jejích uživatelů.

Samsung Bespoke Infinite Line

Vnější část chladničky je z hliníkové slitiny, která je odolnější před promáčknutím a poškrábáním a umožňuje snadné setření otisků a nečistot. Vnitřek je světlý a estetický díky technologii Black Metal Cooling a osvětlení Tunnel Lighting.

Zaměřeno na pohodlí

Nová funkce Auto Open Door využívá boční senzor, který při pouhém dotyku okamžitě otevře dveře. To lidem usnadňuje přístup do chladničky, i když mají ruce plné potravin nebo ulepené od přípravy jídla. Chladnička s vestavěným senzorem otevírání dveří nemá žádné překážející madlo.

Samsung Bespoke Infinite Line

Džbán s automatickým plněním, který lze mýt v myčce nádobí a neobsahuje BPA, poskytuje kdykoli snadný přístup k osvěžující studené filtrované vodě. Je vybaven také infuzérem, který umožňuje připravovat ochucené nápoje přidáním libovolného ovoce a bylinek. Dvojitý automatický výrobník ledu zajišťuje jeho dostatečnou zásobu dokonce s možností volby tvaru: kuliček do whisky nebo kostek do jiných nápojů.

Flexibilní chlazení

Flex Pantry je nezávisle chlazená přihrádka, kterou lze rychle přepnout na různé přednastavené teploty podle momentálních potřeb uživatelů. Dva připravené teplotní režimy jsou ideální ke skladování široké škály vysoce kvalitních surovin od masa a ryb až po ovoce a zeleniny a zachovávají déle jejich přirozenou chuť a strukturu.

Samsung Bespoke Infinite Line

Trojitá teplotní zóna vinotéky zajišťuje stejné optimální podmínky také pro skladování vína. Díky třem odděleným klimatickým zónám a přesné regulaci teploty umožňuje skladovat současně různé druhy vína tak, aby si dokonale uchovalo svoje vlastnosti. Dveře UV Protect Glass Door mají trojité sklo, které chrání uložený obsah před změnami okolní teploty a zabraňují pronikání nežádoucího UV záření.

Chytrá integrace

Aplikace SmartThings Sommelier at Home je součástí SmartThings, dokáže analyzovat etikety vína a nabízí informace o optimálních podmínkách jeho skladování. Není tedy zapotřebí bádat nad tím, jak správně postupovat. V kombinaci s aplikací SmartThings Cooking doporučí také vhodnou kombinaci jídla a vína jako opravdový zkušený sommeliér.

Funkce SmartThings Energy umožňuje snadno sledovat a řídit spotřebu elektřiny chladničky a nabízí tipy, jak snížit uhlíkovou stopu a ušetřit peníze. Režim AI Energy Mode vylepšuje efektivitu této funkce tím, že analyzuje vzorce používání chladničky a další faktory a optimalizuje nastavení tak, aby dosáhla ještě větších úspor energie.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze