Samsung odhalil lednici s 32" displejem, na kterém můžete sledovat třeba Facebook

Samsung odhalil lednici s 32" displejem, na kterém můžete sledovat třeba Facebook
Fotografie: Samsung
  • Televizor se pyšní integrací Google Fotek i sociálních sítí TikTok a Facebook
  • Díky ekosystému SmartThings umí komunikovat s televizorem, vysavačem a dalšími spotřebiči

Extrémně široké portfolio společnosti Samsung doplnila v rámci veletrhu CES 2023 nová řada nejen chytrých, ale i stylových lednic v čele s modelem Samsung Bespoke Flex Family Hub Plus,, který má celkem čtyři dveře i veškerou chytrou konektivitu.

Samsung Bespoke Flex Family Hub Plus

Hlavní zajímavostí této luxusní lednice je přitom dotyková 32" Full HD obrazovka na pravém horním panelu, která nabízí mnoho možností využití. Samsung nově například přidal podporu Google Fotek, uživatelé si tak mohou prohlížet telefonem pořízené snímky velmi snadno i na obrazovce lednice, stejně tak neschází integrace SmartThings, tedy doplňků do chytré domácnosti, či možnost přímo skrze lednici objednávat potraviny (tradičně však pouze na vybraných trzích, mezi nimiž Česká republika zřejmě nebude).

Lednice může rovněž díky ekosystému SmartThings komunikovat s čističkou vzduchu, kuchyňskými spotřebiči, televizorem, vysavačem apod. Vertikální orientace displeje pak umožňuje i pohodlné sledování obsahu ze sociální sítě TikTok či Facebook Shorts. Televize má být podle samsung.com v první vlně dostupná v Severní Americe a také Jižní Koreji.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze