Bláznivá komedie s Nicole Kidman a Zacem Efronem a napínavý sci-fi seriál

Novinky pro tento týden na Netflixu a Maxu
Bláznivá komedie s Nicole Kidman a Zacem Efronem a napínavý sci-fi seriál
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix nabízí dokumentární seriál o vraždách spolubydlících
  • A pustit si můžete i dokument o bývalém prezidentu Havlovi
  • Max má v nabídce další díl seriálu Rod draka

Poslední červnový týden je plný filmových novinek, které budete moci zhlédnout na Netflixu a Maxu. Na Netflixu si můžete vybrat mezi komedií, sci-fi seriálem nebo dokumentem odhalující vraždy. Maxu pak jednoznačně vévodí seriál Rod draka. Co zaujme vás?

Rodinná aféra

Netflix v pátek uvede komedii s Nicole Kidman a Zacem Efronem. Ti se do sebe zamilují, ale problém je, že Chris Cole (Zac Efron) je bývalým šéfem její dcery Zary Ford, která dala výpověď, protože nemohla vystát jeho povýšenecké a narcistické chování. Začne tak boj mezi Zarou, Chrisem a Brooke, která nechce přijít o dobrý vztah se svou dcerou, ale zároveň si chce jako svobodná matka najít muže, se kterým bude šťastná.

Supergen

Tento sci-fi seriál můžete na Netflixu sledovat od čtvrtka. Na světě existují lidé, kteří mají superschopnosti. Někteří umí hýbat věcmi jen pouhou myšlenkou, jiní mají obrovskou sílu nebo se umí pohybovat neskutečnou rychlostí. Jeden z nich – Michael, potřebuje zachránit svoji ženu Dionne před smrtí. A aby toho dosáhl, bude muset všechny tyto lidi se zvláštními schopnostmi najít a dát dohromady.

Super gen/Netflix

Nejhorší spolubydlící

Od středy se můžete na Netflixu podívat na druhou řadu dokumentárního seriálu, jež ukazuje ty nejhorší případy vražd, schované za vstřícné chování. V každém díle se postupně rozřeší jeden případ, kdy spolubydlící zavraždí člověka, se kterým bydlí a následně tělo ukryje nebo předstírá, že netuší, kde je a pátrá po jeho nalezení společně s policií. Vrazi jsou ale vždy nakonec usvědčeni a odsouzeni.

Rod draka

Od dnešního dne můžete na Maxu sledovat druhý díl Rodu draka. První díl skončil zabitím Luceryse, syna Aegona II., což vede k rozpoutání války mezi rodem Targaryenů. Rhaenyra zjišťuje, co se stalo a že za tím stojí Daemon, čímž vzniká další konflikt. V Králově přístavišti mezitím proběhne veřejný pohřeb Luceryse, při němž je jasně vyslaný vzkaz, že Rhaenyra chce získat trůn, i za cenu zabití.

Tady Havel, slyšíte mě?

Dokumentární film Petra Jančárka, který zachycuje poslední léta bývalého prezidenta Václava Havla. Nahlédnete do jeho soukromého života a uvidíte i jeho neutuchající zájem o politiku a veřejné vystupování. Svým pohledem popíše ohlédnutí na jeho funkci prezidenta, s jakými známými osobnostmi se kdy setkal, ale i to, jak jej postupně nemoci omezily na možnostech účastnit se nejrůznějších akcí. Na dokument se můžete podívat od pátku na Netflixu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze