Bojíte se přechodu na DVB-T2? Tento web vám s tím pomůže

1
Bojíte se přechodu na DVB-T2? Tento web vám s tím pomůže
  • Najděte si konkrétní termíny přechodů pro váš kraj
  • Podívejte se i na seznam certifikovaných zařízení a servisních techniků

Do vypínání stávajících DVB-T sítí zbývají už jen měsíce, ale mnoho lidí tento problém neřeší a nechává ho na poslední chvíli. Aby byl přechod co nejjednodušší, spustily České radiokomunikace web dvbt2overeno.cz, kde se dozvíte všechno podstatné.

V první řadě jsou to termíny, od kterých dochází ke změnám. Na mapce České republiky vyberte kraj a případně i vysílač či multiplex a uvidíte zde data, ve kterých dojde k přepínání. Například vidíme, že pražský Žižkov i Cukrák čekají změny už 27. listopadu tohoto roku.

DVB-T2

Následně se podle toho můžete včas připravit na přechod. Web nabízí seznam certifikovaných set-top-boxů a zodpovídá často kladené dotazy. K dispozici je i infolinka a kontakty na servisní techniky.

Diskuze ke článku
Řezňýk
Tak určitě. Potřebujeme supermoderní hyper mega síť, alespoň 8G, ale český kartel tam pak bude vesele prodávat FUP počítaný ve stovkách megabajtů na měsíc. Tisíce tun starých settopboxů skončí na skládce, ale hlavěn pak nezapomeňte zakazovat dýzly a plastová brčka, protože to je strašně neekologické!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze