Mezi novými produkty od Realme je i televizor se SLED 4K displejem

Mezi novými produkty od Realme je i televizor se SLED 4K displejem
Fotografie: realme.com
  • Realme představilo televizi, soundbar, chytrou zásuvku, bezpečnostní kameru, tripod, elektrický kartáček i powerbanku
  • Chytrá zařízení budou k dostání od 16. října v internetovém obchodě Flipkart a na indickém realme.com

Společnost Realme v květnu oficiálně uvedla na trh svůj první model chytré televize Realme Smart TV, nyní představila nový televizor se 4K rozlišením. Mimo toho také vydala spoustu dalších produktů chytré domácnosti.


55placová 4K televize využívá technologii SLED, což z ní dělá první televizor na světě s tímto displejem. Má velmi tenké rámečky a 94,6 % plochy zabírá jen samotná obrazovka. Podporuje Android TV a je poháněna procesorem MediaTek s 1,5 GB RAM a 16GB úložištěm. Dálkový ovladač se neliší od předchůdce, ale tentokrát přichází i s držákem na zeď.

Realme Smart TV SLED 4K + 100W Soundbar

Kvalitní zvuk zajistí Dolby Audio společně s 24W reproduktory. Kdyby to ale někomu bylo málo, může si pořídit nový 100W Soundbar. Realme Smart TV SLED 4K lze v Indii pořídit od 16. října za 42 999 indických rupií (16 400 Kč včetně DPH) v internetovém obchodě Flipkart nebo prostřednictvím realme.com. 100W Soundbar bude k dispozici na stejných platformách za 6 999 indických rupií (2 700 Kč včetně DPH).

Nesmíme zapomenout na další produkty. Realme Smart Cam 360° je bezpečnostní kamera, která se díky duálnímu pohonu otáčí o 360°. Nahrává videa v rozlišení 1080p a ukládá je na paměťovou kartu microSD. Bude se prodávat za 2 999 indických rupií (1 150 Kč včetně DPH).

To kompaktní Realme Smart Plug umožňuje ovládat jiná zařízení prostřednictvím aplikace Realme Link. Mimo toho také podporuje virtuálního asistenta od Googlu a Amazon Alexu pro ovládání hlasem. Cena činí 799 indických rupií (300 Kč včetně DPH).

Realme Smart Cam + Smart Plug

N1 Sonic Electric Toothbrush je druhou generací elektrických kartáčků od Realme. Má tři čistící programy a bude k dostání ve dvou barevných provedeních (modré a bílé) za 799 rupií (300 Kč včetně DPH).

Realme N1 Sonic Electric Toothbrush

Posledními produkty jsou tripod a výkonná powerbanka. Realme Selfie Tripod si Indové budou moci koupit za 1 199 indických rupií (460 Kč včetně DPH) a nový model powerbanky Realme 20000mAH Power Bank 2 seženou za 1 599 rupií (610 Kč včetně DPH).

Realme Selfie Tripod + Power Bank
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze