Chytrá televize Honor Vision X1 přichází ve třech velikostech se 4K rozlišením

Chytrá televize Honor Vision X1 přichází ve třech velikostech se 4K rozlišením
Fotografie: techmaniacs.gr
  • Potěší čtyři reproduktory a mikrofon pro hlasové ovládání
  • Nasazen je vlastní operační systém Harmony OS
  • V nabídce bude 50, 55 a 65palcová varianta

Server huaweicentral.com informuje o zbrusu nové chytré televizi Vison X1 s logem Honoru. Přichází ve třech velikostech: 50, 5 a 65 palců, které jsou v současnosti nejoblíbenější. Všechny varianty pojí 4K rozlišení i využití čelní plochy obrazovkou 94 %.Rámečky tak budou velice tenké.

Honor Vision X1

Chytrá televize Honor Vision X1 je vybavena inteligentním televizním procesorem Honghu 818, který podporuje dekódování 8K videa se 30 FPS. Na těle jsou hned čtyři 10W reproduktory a také mikrofon, který bude důležitý pro hlasové ovládání. Nebude chybět ani hlasový asistent, pomocí kterého bude možné televizi ovládat skrze další zařízení značky Honor. Operačním systémem nicméně nebude tradiční Android TV, nýbrž Harmony OS, což je vlastní systém Huawei/Honoru.

Honor Vision X1 je již možné na čínském trhu předobjednat. V prodeji se má objevit 25. května. Cena je za 55palcovou verzi stanovena v přepočtu na přibližně 10 tisíc korun s daní. Větší verze s 65palcovou úhlopříčkou by neměla stát více než 14 tisíc korun s daní.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze