Copilot Pro je pro náročné uživatele AI. Nechá si však za své služby platit

Copilot Pro je pro náročné uživatele AI. Nechá si však za své služby platit
Fotografie: Microsoft
  • Po zaplacení získáte přednostní přístup, lepší generování obrázků
  • Důležitá je i integrace s nástroji Microsoftu pro firemní a profesionální uživatele
  • Pro USA je cena 20 dolarů, tedy srovnatelná s ChatGPT Pro

Koncem roku 2023 uvedla společnost Microsoft na trh virtuálního asistenta Copilot s umělou inteligencí. Pokud máte pocit, že jeho funkce jsou poněkud omezené, nemýlíte se. Z části jde o systémové omezení dané samou architekturou návrhu, ale Microsoft vás záměrně „drží dál“ od toho nejlepšího co dokáže. Musí si totiž nechat nějaký prostor pro zlepšení v placené verzi, kterou představuje na svém blogu.

Díky předplatnému budou mít uživatelé i v době špičky přednostní přístup k nejnovějším modelům AI. Microsoft také uvádí, že bude vylepšeno generování obrázků. Bude zahrnovat lepší a detailnější kvalitu obrazu a formáty obrazu na šířku. Copilot Pro také umožní uživatelům vytvářet vlastní Copilot GPT v nástroji Copilot GPT Builder. To se bude hodit uživatelům a organizacím, které chtějí mít umělou inteligenci více přizpůsobenou pro konkrétní interní použití. Copilot Pro také poskytne přístup k UI v Microsoft 365 na všech platformách pro osobní a rodinné předplatitele.

Copilot Pro bude stát americké uživatele 20 dolarů měsíčně, cena pro náš region ještě nebyla zveřejněna. Pro představu, ChatGPT Plus od OpenAI stojí stejně, bez integrace s nástroji Microsoftu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze