OpenAI spouští obchod GPT Store s chatboty

OpenAI spouští obchod GPT Store s chatboty
Fotografie: Emiliano Vittoriosi, unsplash.com
  • Obchod je dostupný předplatitelům a uživatelům verzí Enterprise a Teams
  • Bez znalosti kódování si můžete vytvořit vlastní prostředí a aplikaci s využitím ChatGPT

Společnost OpenAI stojí za projektem ChatGPT a jeho řadou modelů umělé inteligence založené na velkých jazykových modelech. V listopadu společnost oznámila, že umožní vývojářům třetích stran programovat vlastní modely GPT. Mohou tak převezít rozsáhlé schopnosti základního modelu porozumět jazyku a přidávat další výzvy, aby mohla AI konverzovat a vést například zákazníka k rozhodnutí o nákupu nebo kuchaře k receptu v databázi publikace na základě seznamu ingrediencí. Očekávalo se, že tyto GPT bude možné používat se spuštěním obchodu GPT Store do konce roku 2023.

Kromě technických problémů však tento fakt zdržely i tahanice o místo ředitele a s tím spojené směřování společnosti. OpenAI se nakonec vrátila k běžnému provozu a konečně je připravena spustit obchod GPT Store a nové úrovně předplatného ChatGPT pro týmy mimo podniky.

Obchod GPT Store je nyní k dispozici předplatitelům ChatGPT Plus i těm, kteří využívají ChatGPT Enterprise a nové tarify ChatGPT Teams. Každý si může snadno vytvořit vlastní GPT, není třeba žádné kódování. Můžete si je vytvořit pro sebe, jen pro interní použití ve firmě nebo pro všechny. Vytvořit jej je stejně snadné jako zahájit konverzaci, zadat mu instrukce a rozhodnout, co může dělat – například vyhledávat na webu, vytvářet obrázky nebo analyzovat data. Chcete-li začít vytvářet GPT, přejděte na adresu chat.openai.com/create.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze