Druhá řada seriálu Loki bude uvedena v říjnu

Druhá řada seriálu Loki bude uvedena v říjnu
Fotografie: Disney+
  • Druhá řada seriálu Loki bude mít premiéru 6. října
  • V hlavních rolích se představí Tom Hiddleston, Sophia Di Martin, Owen Wilson a další
  • Nový trailer se stal nejsledovanější ukázkou na seriál z produkce Disney+
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Podívejte se na nový trailer k nadcházející druhé řadě seriálu Loki od Marvel studios. První řada seriálu Loki se stala nejsledovanějším seriálem studia Marvel na Disney+ a druhá řada slibuje nová dobrodružství Boha lsti a falše s TVA. Druhá řada seriálu Loki od Marvel Studios bude mít premiéru 6. října 2023 na Disney+.


V hlavních rolích se představí Tom Hiddleston, Sophia Di Martin, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Tara Strong, Kate Dickie, Liz Carr, Neil Ellice, Jonathan Majors, Ke Huy Quan a Owen Wilson. Režie se ujali Justin Benson & Aaron Moorhead, Dan Deleeuw a Kasra Farahani. Hlavním scenáristou je Eric Martin.

Disney+ zveřejnila nový trailer už v pondělí. Fanoušci očekávají, že druhá řada seriálu Loki bude divokým výletem napříč rozlehlým prostorem a časem. Vypadá to, že nová ukázka se okamžitě stala hitem. V úterý společnost Marvel Studios oznámila, že první upoutávka na Lokiho 2. sezónu se stala nejsledovanějším trailerem na seriál z produkce Disney+, když během prvních čtyřiadvaceti hodin zaznamenala celkem 80 milionů zhlédnutí. Podle comicbook.com se takovému číslu přiblížil jen první trailer na seriál z MCU She-Hulk: Advokát, který měl za první den celkem 78 milionů zhlédnutí.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze