Jaké novinky chystá Disney+ pro své předplatitele v srpnu?

Jaké novinky chystá Disney+ pro své předplatitele v srpnu?
Fotografie: unsplash.com
  • V srpnu bude uvedena další řada seriálu Jen vraždy v budově
  • Do rodiny Star Wars přibyde seriál s názvem Ashoka
  • Na Disney+ bude mít premiéru marvelovka Strážci Galaxie: Volume 3
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Horké dny pokračují, ať to bude počasím nebo rozpálenými plotýnkami v The Original Beef of Chicagoland, kde se tým pěkně zapotí ve snaze znovu otevřít restauraci, v očekávaném pokračování seriálu Medvěd. Nevychladnete ani u pokračování třetí řady oblíbeného seriálu Jen vraždy v budově s hvězdným obsazením. V srpnu si na Disney+ přijdou na své také fanoušci vesmírného cestování, protože žhavou nabídku doplní Star Wars: Ahsoka a Strážci Galaxie Vol. 3 od studia Marvel.

Medvěd (The Bear)

Kritikou oceňovaný původní seriál z produkce FX Medvěd je o jídle, rodině, šíleném pracovním nasazení, kráse pocitu naléhavosti a strmých pádech. Zatímco mladý šéfkuchař Carmy a jeho tým pracují na přeměně své ušmudlané sendvičárny v lepší podnik, prochází sami životními změnami a jsou konfrontováni svou minulostí, aby se vyrovnali s tím, kým budou v budoucnosti.

Jen vraždy v budově (Only Murders in the Building)

Charles, Oliver a Mabel (v podání Steva Martina, Martina Shorta a Seleny Gomez) vyšetřují vraždu v zákulisí broadwayské show. Ben Glenroy (Paul Rudd) je hollywoodská akční hvězda, jejíž broadwayský debut je přerušen předčasnou smrtí. S pomocí Loretty Durkinové (Meryl Streepová) se naše trojice pouští do svého dosud nejtěžšího případu, zatímco se Oliver zoufale snaží dát dohromady svou divadelní show.

Star Wars: Ahsoka

Seriál Ahsoka se odehrává po pádu Impéria a sleduje příběh bývalé rytířky Jedi Ahsoky Tano, která je na stopě nebezpečí, jež ohrožuje zranitelnou galaxii.


Strážci Galaxie: Volume 3 (Guardians of the Galaxy Vol. 3)

Ve snímku Strážci Galaxie: Volume 3 od Marvel Studios se fimový vesmír studia Marvel rozpíná do nových dálav. Peter Quill musí vypravit svůj tým na nebezpečnou a akcí nabitou misi s cílem zachránit galaxii a ochránit přítele. Objeví se i nový nepřítel, jenž by mohl Strážce zničit jednou provždy.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze