Strážci Galaxie: Vol. 3 se objeví na Disney+ už brzy

Strážci Galaxie: Vol. 3 se objeví na Disney+ už brzy
Fotografie: Marvel
  • Disney+ snímek uvede 2. srpna
  • Jedná se o závěrečný díl trilogie Strážci Galaxie
  • Film režíroval James Gunn

Čekání zanedlouho skončí. Společnosti Disney a Marvel oznámily, že Strážci Galaxie Volume 3 budou od 2. srpna ke zhlédnutí na Disney+. Ať už jste tento příběh viděli v kinech, nebo ho na streamovací platformě uvidíte poprvé, závěrečný díl série Strážců režiséra Jamese Gunna si nenechte ujít.


Strážci Galaxie Volume 3, kteří dorazili do kin 5. května, byli pro studio Disney a Marvel tolik potřebnou vzpruhou po kasovním propadáku, který jim zasadil očekávaný, ale neúspěšný Ant-Man a Wasp: Quantumania. Ačkoli oba filmy byly třetím dílem svých franšíz, diváci se více těšili na závěrečnou kapitolu a chytrácké vtípky vesmírných podivínů. Podle collider.com snímek dokázal v celosvětových pokladnách utržit hodně přes 805 milionů dolarů (více jak 17 miliard korun), čímž srazil první snímek z roku 2014 na kolena, zatímco druhý titul v pořadí si stále drží první místo s 869 miliony dolarů (18,4 miliard korun).

Ve Strážcích Galaxie Vol. 3 se diváci dozvědí více o traumatické minulosti Rocket, kterému se parta snaží co nejrychleji zachránit život. Spojí se s Gamorou, která je alternativní verzí sebe sama po událostech Avengers: Endgame. Tým je opět pohromadě, a zatímco čas běží nejen nad Rocketovým životem, ale i nad osudy mnoha dalších, které vězní Nejvyšší evolucionář. Jako vždy se dočkáme komediálního odlehčení od Draxe, Nebuly, Mantis (Pom Klementieff) a Groota. Mezi další herce, kteří se ve snímku představili patří Nathan Fillion, Will Poulter, Sean Gunn, Sylvester Stallone, Maria Bakalova a Daniela Melchior.

Po velmi úspěšných třech filmech, v nichž se objevil James Gunn i v dalších titulech včetně Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame James Gunn prohlásil, že tato verze Strážců je oficiálně na odpočinku. Gunn se přesouvá k novým aktivitám jako spolušéf DC Studios a je nepravděpodobné, že by se v dohledné době vrátil k Marvelu. Konec třetího filmu však naznačil novou skupinu Strážců v čele s Rocketem a také příslib, že se Star-Lord tak či onak vrátí, což znamená, že se možná přece jen dočkáme dalšího pokračování.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze