Druhá řada seriálu Loki je za rohem. Podívejte se na nový teaser

Druhá řada seriálu Loki je za rohem. Podívejte se na nový teaser
Fotografie: Disney+
  • Druhá řada bude na Disney+ uvedena 6. října
  • V hlavních rolích se opět představí Tom Hiddleston a Owen Wilson
  • Tvůrci potvrdili také návrat Jonathana Majorse v roli Kanga Dobyvatele
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Návrat jednoho z nejoblíbenějších seriálů Marvelu se blíží. Podle collider.com druhá série Lokiho, v níž titulní postava, kterou opět hraje Tom Hiddleston, zažívá ještě podivnější dobrodružství, než v předchozím díle, bude mít premiéru na Disney+ už 6. října 2023. Tvůrci potvrdili také návrat největšího současného záporáka ze světa Marvelu, kterého hraje Jonathan Majors. Poté, co byl v závěru první série zabit Ten, kdo zůstává (He Who Remains), jsou jeho varianty připraveny potrápit celý filmový vesmír Marvelu a Loki musí mocného padoucha zastavit dřív, než ovládne multivesmír. Naštěstí na to nebude sám.


Do nových dílů se vrátí Mobius (Owen Wilson), přátelský agent TVA, který chaotickému hlavnímu hrdinovi pomáhal během jeho cesty v první sérii. Protože však byl Loki v době, kdy první řada končila, vržen do zcela jiné časové linie, není v současné době známo, zda Mobius, kterého vidíme v nové upoutávce, je ten, kterého diváci znají a milují, nebo zda se jedná o zcela jinou verzi postavy. Kromě návratu Wilsona se k obsazení seriálu připojil Ke Huy Quan v roli Ouroborose (OB), technika TVA.

Nedávno zveřejněná upoutávka se také zabývá jedním z hlavních problémů, které Lokiho po návratu na malou obrazovku postihnou, neboť se zdá, že je vtahován napříč časem. Pokud chce tato Lokiho varianta skutečně varovat zbytek vesmíru před Kangovou přítomností, musí najít způsob, jak se stabilizovat, než bude přenesen do času a na místo, které mu již nedovolí vrátit se do TVA. Bude se také muset znovu spojit se Sylvií, která ho ve finále první řady zradila.

V sázce je osud multivesmíru

I když to Loki během většiny první série nevěděl, jeho cesta byla vždy o hledání způsobu, jak porazit Kanga Dobyvatele. Nyní, když si je o něco více vědom hrozby, s níž má co do činění, udělá vše, co je v jeho silách, aby mocnému padouchovi zabránil ve zničení celého multivesmíru.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze