Od dnešního dne můžete zajít do kina na The Marvels

Od dnešního dne můžete zajít do kina na The Marvels
Fotografie: Marvel
  • Film navazuje na předchozí snímek Captain Marvel i seriály na Disney+
  • V hlavní roli uvidíte znovu Brie Larson jako Carol Danvers

Máte rádi „Marvelovky“? Pokud ano, tak se nejspíše chystáte v nejbližší době do kina. Od dnešního dne v nich totiž můžete shlédnout film The Marvels. Pokud jste viděli film Captain Marvel, tento film na něj navazuje. Jak ale bývá u Marvelu zvykem, není úplně nutné, abyste předchozí film viděli. Pomůže vám ale lépe se zorientovat.


Snímek se zaměřuje na Carol Danvers, která je známá také jako Captain Marvel a tuto hlavní roli si opět zahraje Brie Larson. „Captain Marvel znovu získala svou identitu od tyranské Kree a pomstila se Nejvyšší inteligenci. Ale nezamýšlené důsledky znamenají, že Carol nese břemeno destabilizovaného vesmíru. Když ji její povinnosti pošlou do anomální červí díry spojené s revolucionářem Kree, její schopnosti se zapletou s Kamalou Khan, známé jako paní Marvel a Carolininou vzdálenou neteří kapitánkou Monicou Rambeau, která je nyní astronautkou S.A.B.E.R.,“ popsal děj filmu Marvel.

Jak je z traileru zřejmé, opět nebude nouze o akční scény a souboje mezi dobrem a zlem. Film poukazuje na „dívčí sílu“ a podle variety.com má až překvapivě mnoho pozitivních reakcí. Předchozí film Captain Marvel, který byl vydán v roce 2019, vydělal 1,1 miliardy dolarů. The Marvels ale není pokračováním jen pro tento film, ale také pro seriály z produkce Disney+ WandaVision, Mr. Marvel a Tajná invaze. V těchto seriálech totiž narazíte na postavy, se kterými se Captain Marvel spojí i ve filmu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze