Dyson Supersonic v limitované variantě Ceramic Pop v redakci: to prostě chcete

Fotogalerie
Dyson Supersonic v limitované variantě Ceramic Pop v redakci: to prostě chcete
Fotografie: Martin Fajmon, fZone.cz
  • Dyson Supersonic Ceramic Pop je limitovaná barevná varianta
  • Zaujme hravými detaily a kombinací hned několika barev
  • Těží ze všech benefitů klasického fénu Dyson Supersonic

Značka Dyson je známá tím, že co se týká designu svých výrobků, jen stěží byste hledali podobně snadno rozpoznatelnou značku. Ikonické jsou prakticky všechny jejich produkty, možná vůbec tím nejikoničtějším produktem posledních let je fén Dyson Supersonic. Tento fén ohromil nejednoho z nás opravdu nevšedním provedením, luxusním zpracováním, ale také možnostmi stylingu. Je proto jasné, že jsme tento originální vysoušeč vlasů museli vyzkoušet i u nás v redakci a přinést vám podrobnou recenzi.

Tentokrát nám do redakce dorazila speciální limitovaná barevná varianta tohoto fénu, a to s naprosto trefným označením „Ceramic Pop“. Tato speciální varianta doplňuje již existující sadu barevných variant, kterou Dyson poměrně rád střídá – obvykle však můžete vybírat z stříbrné, šedé a modré s měděnými detaily.

Proč Ceramic Pop?

Barvy Ceramic Pop odkazují na popkulturu, na těle můžete spatřit oranžovou, růžovou, ale i světle modrou, to vše v matném provedení s keramickým finišem. Díky matnému provedení padne Supersonic skvěle do ruky, pochválit musíme i to, že povrch není magnetem na otisky a vlasové škrábance, uplývající mastnotu z různých stylingových prostředků velice snadno odstraníte pomocí suchého hadříku z mikrovlákna.

Výhody zůstávají...

Dyson Supersonic v barvě Ceramic Pop čerpá veškeré benefity z běžných variant, těšit se tak můžete na dlouhý přívodní kabel (téměř 1,8 metru), tři stupně rychlosti (nízká, střední, vysoká) a tři čtyři stupně teploty (100, 80, 60 a 28 stupňů Celsia). K tomu všemu v základním balení naleznete většinu ikonických magnetických nástavců, konkrétně nástavec proti polétavým vlasům ve tvaru písmene C s Coanda efektem, stylingový koncentrátor, klasický difuzér, nástavec na jemné sušení a nástavec se širokými zuby. V rámci různých akcí lze získat i kufřík v hodnotě 2 199 Kč. Zkušenosti s používání fénu (s nástavci i bez) jsou špičkové, pokud si na Supersonic jednou zvyknete, měnit už chtít nebudete.

Nástavce jsou magnetické

Dyson Supersonic Ceramic Pop si zachovává malý a tichý motor se 110 tisíci otáčky za minutu, v kombinaci s technologií Air Multiplier a ionizátorem vytváří regulovaný proud vysokotlakého vzduchu. Narozdíl od jiných fénů zvládá Supersonic až 40× za sekundu měřit teplotu a regulovat ji tak, aby odpovídala nastavenému stupni. Fén pořídíte na webu Dyson za cenu 10 490 Kč.