Dystopický film Furiosa: Sága Šíleného Maxe a česká komedie Po čem muži touží 2

Novinky pro tento týden na Netflixu a Maxu
Dystopický film Furiosa: Sága Šíleného Maxe a česká komedie Po čem muži touží 2
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix tento týden uvede pátou řadu seriálu Zelenáč
  • Podívat se také můžete na dokument o Divokém západě
  • A na Maxu na vás čeká Furiosa: Sága Šíleného Maxe

Je tu nový týden a jako každé pondělí vám přinášíme tipy na nové seriály a filmy, které jsou ke zhlédnutí na streamovacích platformách. Max nabízí film Furiosa: Sága Šíleného Maxe a Netflix uvede českou komedii a další řadu seriálu Zelenáč. Co tentokrát zaujme vás?

Po čem muži touží 2

Netflix ve čtvrtek uvede českou komedii, ve které si zahráli v hlavní roli Jiří Langmajer a Anna Polívková. Ta ztvárňuje psycholožku, které se zhroutí svět ve chvíli, kdy přijde svému příteli na nevěru. Aby se odreagovala, pije a prochází se Prahou, kde narazí na stánek s věštkyní, které řekne, že je jednodušší být chlap. A hned ráno zjistí, že jím je a bude se muset jako chlap naučit žít a komunikovat, aby se vrátila do vlastního těla.

Zelenáč

Od úterý bude na Netflixu dostupná pátá řada Zelenáče. John Nolan je u policie už nějaký ten rok a rozhodně už není nováčkem. Chce se stát školitelem, ale kvůli odborářským aktivitám mu z velitelství hází klacky pod nohy a v době, kdy má skládat školitelské zkoušky, je převelen k hranicím s Mexikem, kde pracuje s mladou policistkou. Konec čtvrté série zůstal otevřený – Nolan stále slouží na jiném místě a jeho kolegové Chenová a Bradford vypadají stejně jako obchodníci s drogami a chystají se vydávat za dealery a odhalit obchod s drogami.

Zelenáč

Wyatt Earp a válka kovbojů

Od středy se můžete podívat na dokumentární seriál, který ukáže Divoký západ tak, jak jej neznáte. Virgil, Morgan a Wyatt Earpovi hlídali město Tombstone. Nejednalo se o šerify, ale o mafiánský gang, kterému velel kápo Ike Clanton. A právě ten se utká s Wyattem Earpem v legendárním souboji. Dokument, který věrně rekonstruuje tehdejší dobu, komentuje Ed Harris.

Furiosa: Sága Šíleného Maxe

Na Maxu se můžete podívat na dystopický snímek, jenž natočil George Miller. V hlavních rolích uvidíte Anyu Taylor-Joy a Chrise Hemswortha jako Furiosu a Dr. Dementuse. Furiosa vyrůstala jako malá dívka v místě hojnosti, kde byl dostatek jídla i pití. Je však unesena gangem, kterému velí Dementus. Protože neřekne, kde se místo nachází, zabije ji matku a ji si ponechá. Furiosa ale celou dobu plánuje krutou pomstu, ke které vede sice dlouhá a těžká cesta, ale nakonec dostane možnost se pomstít.

Ucha

V pátek Netflix uvede bláznivou teenagerskou komedii, která vás vezme zpět na střední. Čtyři prváci dostanou příležitost zúčastnit se středoškolské párty hned první týden školy. Jeden z nich tam chce sbalit druhačku, a tak musí přesvědčit ostatní, kterým se příliš na párty nechce. A jelikož se jedná o jejich první párty, nic nakonec nedopadne tak, jak si původně mysleli.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze