Expanze pokračuje. TikTok má oficiální aplikaci pro Android TV

Expanze pokračuje. TikTok má oficiální aplikaci pro Android TV
Fotografie: tiktok.com
  • Milióny videí z TikToku lze nyní prohlížet také na velké obrazovce zařízení s Android TV
  • Prozatím je služba dostupná ve vybraných evropských zemích

V současné době je TikTok vůbec nejrychleji rostoucí sociální sítí na světě. Popularitu si přitom získal teprve v posledních zhruba 2 letech. Síť je založena na krátkých videích, jejichž délka nepřekračuje 60 vteřin. Obvyklá konzumace probíhá přes displej mobilního telefonu. V tiskové zprávě však zástupci TikToku oznámili, že s ohledem na aktuální situaci kolem koronaviru, kdy lidé více času tráví doma, umožní konzumovat obsah i na dalších televizích.

Aplikace TikTok se po televizích od Samsungu se systémem Tizen nově dostává i do Android TV. V tuto chvíli je aplikace dostupná ke stažení skrze oficiální obchod Google Play, přičemž dostupná je ve Velké Británii, Francii a Německu. Kdy dojde i na další trhy, prozatím oznámeno nebylo.

Rich Waterworth, generální ředitel TikTok UK, uvedl: „Jsme nadšení, že můžeme přinést kreativní a veselá videa z TikToku do Google TV a dalších zařízení s Android TV po celé Evropě. Zážitek z TikToku v televizi bude novým způsobem, jak se lidé budou moci setkávat a užívat si všechna oblíbená videa na velké obrazovce.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze