Fallout dostane druhou sezónu

Fallout dostane druhou sezónu
Fotografie: Prime Video
  • Seriálová adaptace Falloutu zaznamenala řadu úspěchů
  • Bude tedy následována druhou sérií

Adaptace herních hitů to mívají těžké. Obvykle je pro pasivní médium složité zachytit, čím je daná hra populární. Zbude tak jen prázdná skořápka a některé vizuální podobnosti, jako se to stalo v případě hry DOOM. Jindy jsou hráči tak zvyklí na předlohu, že jen s nelibostí přijímají byť jen drobné odchylky, jako to bylo v případě The Last of Us. Když se loni poprvé ukázalo další veleznámé jméno herního světa – Fallout – mohlo to skončit všelijak.


Po premiéře první řady s osmi díly nemohly být ohlasy kritiků i široké veřejnosti nadšenější. Seriál plně respektuje události a vývoj herního světa, citlivě však do něj zasazuje své příběhy. Akcentuje ale témata ze hry, stejně tak zachovává typický černý humor a řadu pozoruhodných překvapení. Taková odezva nemohla způsobit nic jiného, že Amazon Studios slibuje, že se určitě dočkáme druhé řady.

Jinak je tisková zpráva poměrně skoupá na detaily a věnuje se spíše úspěchům první řady a oživenému zájmu o hry. Lze tedy předpokládat, že natáčení ještě nezačalo, a nové díly tak uvidíme nejdříve v příštím roce.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze