Natáčení páté řady Stranger Things je v plném proudu. Netflix ukázal záběry

Natáčení páté řady Stranger Things je v plném proudu. Netflix ukázal záběry
Fotografie: Netflix
  • Herci se poprvé sešli 8. ledna a nyní je natáčení asi v polovině
  • Netflix zveřejnil video z natáčení i s vyjádřením herců
  • V poslední sérii uvidíme také několik nových postav

Pokud jste fanouškem Stranger Things, pak určitě netrpělivě čekáte na poslední řadu, ve které nás čeká závěrečný boj s Vecnou. Natáčení probíhá od 8. ledna a aktuálně se nachází přibližně v polovině. 15. července to také bylo přesně osm let, kdy byla uvedena první série, která se okamžitě dostala na vrchol sledovanosti. Netflix nyní zveřejnil video z natáčení, kde můžeme vidět všechny známé tváře, včetně Campbella Bowera, který hraje Vecnu.

Již dříve byl zveřejněn název první epizody – The Crawl (Plazit se). Bratři Dufferovi, kteří jsou tvůrci seriálu, začali na páté sérii pracovat už v roce 2022 a od té doby zveřejnili několikrát na sociální síti X jejich pokroky v psaní epizod. Natáčení pak bylo posunuto kvůli stávce v Hollywoodu, a proto se začalo natáčet až letos. V poslední řadě uvidíme také několik nových tváří. K natáčení se připojili Nell Fisher, Jake Connelly, Alex Breaux a Linda Hamilton, která si zahrála v Terminátorovi. Jakou roli ale bude hrát v tomto seriálu, není zřejmé.

O čem bude poslední série?

Naposledy jsme mohli vidět, jak El bojovala s Vecnou, ale také došlo k otevření brány v Hawkins mezi normálním světem a Upside Down. Max se ocitla na pokraji smrti a skončila v nemocnici poté, co ji El přivedla zpět k životu. Hopper byl konečně zachráněn ze sovětského vězení, a tak se bude moci přidat k boji. A poslední záběr jasně ukáže, že Upside Down se začíná rozšiřovat po celém městě a bude potřeba Vecnu zastavit navždy.


Dá se očekávat, že Netflix uvede poslední řadu někdy v příštím roce a bude opět rozdělena do dvou částí. Pravděpodobné také je, že každý díl bude mít okolo hodiny. „Užíváme si každý jeden okamžik,“ uvedla ve videu Sadie Sink, která hraje Max a Bower dodal, že „4. sezóna byla velká, ale pátá bude rozhodně větší.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze