Hra na oliheň bude mít třetí sérii. Premiéra bude v roce 2025

Hra na oliheň bude mít třetí sérii. Premiéra bude v roce 2025
Fotografie: Netflix
  • Přesné datum premiéry zatím nebylo uvedeno
  • Třetí řada bude zároveň poslední a bude mít 7 nebo 8 dílů
  • Druhá řada vyjde 26. prosince

Hra na oliheň měla na Netflixu takový úspěch, že se prakticky okamžitě začala řešit druhá řada. Ta je nyní dotočena a na její premiéru už nebudeme muset čekat dlouho – vyjde ještě letos, a to přesně 26. prosince. Podle Netflixu se ale můžeme těšit i na třetí řadu, která bude zároveň poslední. Ta vyjde už v polovině příštího roku, přesné datum premiéry ale zatím oznámeno nebylo.

O čem bude třetí řada těžko zatím polemizovat, jelikož nevíme, co se odehraje ve druhé a kam se příběh posune. Jediné, co zatím víme, je, že se hlavní postava Seong Gi-hun bude chtít vrátit na ostrov, kde se hra odehrává a zjistit, kdo za vším stojí. Podle whatsonnetflix.com bude mít poslední řada 7 nebo 8 dílů. Jak se už dříve předpokládalo, druhá a třetí série byly natáčeny prakticky současně, což dříve Netflix popíral. Pokud by tomu ale tak nebylo, nebylo by možné vydat dvě série s tak malým odstupem.

Seriál napsal Hwang Dong-hyuk, který je zároveň režisérem a výkonným producentem Hry na oliheň. Seriál se stal na Netflixu tím vůbec nejsledovanějším – předběhl v počtu hodin i oblíbený seriál Wednesday. První série vyšla v roce 2021 a seriál byl nominován na 14 cen Emmy.


Seriál se stal celosvětově populárním, že se Netflix rozhodl vytvořit v podobném konceptu reality show nesoucí název Hra na oliheň: Výzva. Ne všechny hry se ale mohly použít pro reálnou soutěž, aniž by se někdo zranil, a tak se použily jiné hry, které ale taktéž známe z dětství. Netflix také ponechal výhru, a to 4,56 milionu dolarů, což byla doposud největší výhra, kterou streamovací platforma nabídla. I tato reality show se ukázala jako dobrý tah a už na konci první série byla nabídka k přihlášení se do druhé. Kdy ale bude dostupná, zatím nebylo zveřejněno.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze