Závěr Hry na oliheň: Výzva vás dostane. Kdo se stal vítězem?

zhodnocení
Závěr Hry na oliheň: Výzva vás dostane. Kdo se stal vítězem?
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Soutěžící dostanou slavnostní večeři, po které již zůstanou pouze dva hráči
  • Hra, která rozhodne o vítězi, je kámen, nůžky, papír
  • Závěr reality show jasně naznačí další pokračování

Netflix dnes zveřejnil poslední díl reality show Hra na oliheň: Výzva. Zbývají tři soutěžící – Mai, Phill a Sam. Každý je úplně jiný a každý volil během hry jinou taktiku. Kdo se tedy dostane až na konec a odnese si 4,56 milionu dolarů?

Pozor, spoiler!

Ihned po večeři jsou před hráče postaveny tři tlačítka ve tvaru kruhu, trojúhelníku a čtverce. Tlačítka se mohou rozsvítit červeně, zeleně a šedě. Zelená barva znamená postup a privilegium vybrat dalšího hráče. Šedá barva je neutrální a nemá na hru vliv a třetí tlačítko se rozsvítí červeně, což pro hráče znamená, že bude vyřazen. Hráči se mezi sebou musí dohodnout, kdo tlačítko stiskne jako první, druhý a třetí. Červené tlačítko si zvolí Sam, a tak do finále postoupí Mai s číslem 287 a Phill s číslem 451.

V seriálu je poslední hrou Hra na oliheň. I v reality show tomu tak je, ale je tak pouze symbolicky vyobrazená na podlaze. Poslední hra je totiž čistě o náhodě. Soutěžící mezi sebou hrají kámen, nůžky, papír a kdo vyhraje, vybere si klíč, kterým se pokusí otevřít trezor. Klíčů je hodně a najít ten správný bude chvíli trvat. Phill se dostane ke klíči jen několikrát, zatímco Mai se daří v této hře o poznání lépe. Nakonec je to tedy ona, komu se podaří trezor otevřít a najde v něm zlatou platební kartu.

Hra na oliheň: Výzva

Na závěr se můžete podívat, jak žijí někteří z účastníků reality show, kteří vypadli v různých fázích hry, včetně vítězky Mai, která zasune kartu do bankomatu a zadá symbolický PIN 0287 a ukáže se jí zůstatek 4 560 000 dolarů. Konec vás pak jasně navede k informaci, že se chystá další série reality show.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze