Hledá se 456 hráčů. Druhá řada reality show Hra na oliheň: Výzva má zelenou

Hledá se 456 hráčů. Druhá řada reality show Hra na oliheň: Výzva má zelenou
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix nyní vybírá nové hráče do druhé série
  • Už na konci první řady byla ukázána stránka, kde se mohou zájemci hlásit
  • Zda budou hry stejné, nebo se přidají nové, nebylo zveřejněno

Dalo se očekávat, že reality show Hra na oliheň: Výzva bude mít pokračování a Netflix už potvrdil druhou řadu. Pokud jste reality show sledovali pozorně, na konci jste mohli vidět pozvánku, kde se můžete jako soutěžící přihlásit. „Jsme tak nadšeni, že můžeme pokračovat ve franšíze hry Squid Game s naším týmem v Koreji a producenty ve Studiu Lambert a The Garden pro tuto epickou soutěžní sérii,uvedl viceprezident pro seriály Nonfiction Series Brandon Riegg a dodal, že dalšímu pokračování nic nestálo v cestě.

Netflix nyní nabízí na svých stránkách přihlášení do castingu, a to lidem z celého světa. Musíte splňovat základní podmínky, mezi které patří dosáhnutí věku alespoň 21 let, musíte mít platný pas a možnost cestovat. Dále už jen stačí nahrát minutové video, proč zrovna vy byste měli být vybráni.

Je jasné, že si na druhou sérii ještě nějaký ten čas počkáme, ale kulisy jsou již připravené, a tak se dá předpokládat, že bude natáčení trvat kratší dobu. Otázkou však zůstává, jestli hry budou stejné, nebo hráči dostanou nové. Některé, jako byla Dalgona (sušenky) nebo kuličky, ovlivnit nelze a záleží zcela na štěstí či taktice, ale na některé se lze připravit dopředu – například správným výběrem hráčů do týmu.


U první série jsme viděli hry, které byly i v seriálu, ale kromě nich soutěžící hráli i zcela nové. Ne vše šlo totiž převést do reality. Hráči byli odstřiženi od okolního světa, a tak je hra během několika dní zcela pohltila. Nejlepší hráčkou se nakonec ukázala Mai, která si nejprve vytvořila kolem sebe tým lidí, který jí důvěřoval, ale nakonec i tyto spoluhráče dokázala vyřadit. Při poslední hře kámen, nůžky papír pak ukázala, že je v této hře lepší než soupeř a stala se vítězkou 4,56 milionu dolarů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze