Hrajete rádi? Cooler Master Orb X je křeslo jako stvořené pro „paření“

1
Hrajete rádi? Cooler Master Orb X je křeslo jako stvořené pro „paření“
Fotografie: Cooler Master
  • Vše potřebné najde hráč v jednom křesle
  • Cena bude nejspíše vysoká

Zatímco hraní na konzolích je neodmyslitelně spjato s pohodlím gauče, hráči na PC se musí spokojit s židlí. Obvykle to znamená nějakou levnou kancelářskou. I když se v poslední době objevují „herní“ židle, je to spíše jen otázka designu nebo marketingu. To ale rozhodně nejde říct o zařízení, které jako studii navrhl známý výrobce příslušenství Cooler Master. Rozhodně nejde jen o nábytek, jeho oficiální popis zní „polouzavřená víceúčelová pracovní stanice“.

Cooler Master Orb X GamePod

Základem Cooler Master Orb X GamePod je právě židle obklopená skořepinou s nezbytnými svítícími pruhy. Uspořádání je pak schopno pojmout až tři monitory do úhlopříčky 27 palců nebo jeden s 49 palci. Ty se mechanicky sklopí přímo před uživatelův obličej, aby ho náhodou okolní svět nerozptyloval při hraní nebo pracovním nasazení. Samozřejmostí jsou opěrky pro nejrůznější části těla a také vestavěné audio v uspořádání 2.1.

Cooler Master Orb X GamePod

Samotné PC nebo konzole není součástí dodávky, ale základna křesla pro něj obsahuje dobře odvětrávaný prostor. Projekt je zatím ve fázi návrhu, pokud se Cooler Master rozhodne vizi realizovat, prodejní verze bychom se mohli dočkat před koncem roku. Cena tedy ještě nebyla oficiálně stanovena, ale v závislosti na materiálech a s přihlédnutím k podobným projektům konkurence by se mohla pohybovat v cenové hladině okolo 10 tisíc dolarů, což je více jak 200 tisíc korun.