Huawei představil svou první OLED televizi. Nadchne obrazem i zvukem

Huawei představil svou první OLED televizi. Nadchne obrazem i zvukem
Fotografie: jd.com
  • Nabízí 65palcový OLED panel se 120 Hz
  • Pod displejem je 14 reproduktorů s výkonem 75 W
  • Zaujme i vysouvací čelní fotoaparát

V obchodě jd.com se objevila nová chytrá televize od Huawei zvaná Vision X65. Název napovídá, že úhlopříčka OLED panelu narostla na 65 palců. Zatímco 4K rozlišení je standardem, 120Hz technologie již tak obvyklá není. Dále zaujme velmi tenký hliníkový rámeček s tloušťkou pouze 1,2 mm. Nabízí se také výsuvný modul s čelním fotoaparátem, který v sobě skrývá snímač s 24 megapixely.

Huawei Vision X65

Huawei Vision X65 je poháněna procesorem Honghu 898 s 6GB operační pamětí. U televize vás jistě překvapí velká 128GB interní paměť. Čínský výrobce nasazuje vlastní operační systém HarmonyOS 1.1 a celkem 14 reproduktory o celkovém výkonu 75 W. Méně náročným uživatelům by tak i samotná televize mohla ve svém základu poskytnout velmi slušný zvukový výstup.

Huawei Vision X65

Chytrá televize Huawei Vision X65 se na domácím čínském trhu začne prodávat 26. dubna, cena by se měla pohybovat v přepočtu kolem 100 tisíc korun s daní. S ohledem na použitý systém je však prozatím nepravděpodobné, že se v dohledné době dostane i mimo čínský trh.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze