IKEA vyrobila svíčku, která voní jako švédské masové kuličky

IKEA vyrobila svíčku, která voní jako švédské masové kuličky
Fotografie: unsplash.com
  • Vonnou svíčku Huvudroll mohou vyhrát členové IKEA Family
  • Soutěž probíhá ke příležitosti 10. výročí věrnostního klubu
  • Firma masové kuličky nabízí již od roku 1985
  • Ročně jich návštěvníci obchodních domů sní více jak miliardu

Obchodní domy IKEA jsou známé taky nabídkou jídel. Nejoblíbenějším pokrmem všech návštěvníků jsou rozhodně švédské masové kuličky. To vnuklo nábytkářské firmě nápad. Nyní může mít každý člen klubu IKEA Family vůni masových kuliček doma. Jak? Díky vonným svíčkám Huvudroll, které IKEA vyrobila.


Firma nabízí tyto svíčky jako cenu v soutěži pro členy věrnostního klubu ke příležitosti 10. výročí IKEA Family. Svíčky by měly nalákat další zákazníky k registraci do klubu. „Masovou“ svíčku může získat až 1 925 výherců. Podle CNN soutěž potrvá až do 22. srpna 2021.

Ingvar Kamprad, zakladatel firmy IKEA, který zemřel v roce 2018, řekl, že je těžké nakupovat s prázdným žaludkem. Proto vznikly v obchodních domech IKEA restaurace. Masové kuličky firma prodává již od roku 1985 a ročně jich lidé sní více jak miliardu.

V loňském roce během pandemie, kdy byly obchodní domy zavřené, se IKEA rozhodla podělit se svými zákazníky o recept na masové kuličky, aby si je lidé mohli připravit i doma. „Zůstat doma může být těžké, ale chceme pomoci každému trochu usnadnit a zpříjemnit život. Smaklig måltid neboli dobrou chuť, jak říkáme ve Švédsku,“ uvedla firma.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze