Jack Black bude hrát Steva ve filmu Minecraft

Jack Black bude hrát Steva ve filmu Minecraft
Fotografie: Alvaro Reyes, unsplash.com
  • Jack Black je komediální herec
  • Je také známý z herních adaptací
  • Film bude mít premiéru v dubnu 2025

Když se podíváme na nejúspěšnější videohry historie, z komerčního hlediska zde najdeme nepravděpodobného vítěze. Minecraft je hra tak jiná než ostatní, což společně s otevřeností herního světa a množstvím možností dokázalo zabavit celou generaci hráčů, kteří s jeho prostřednictvím dokázali neuvěřitelné věci. Na svou filmovou adaptaci však stále čeká, což je s podivem, vzhledem k tomu, že se jí dočkal i mnohem abstraktnější Tetris.

Podle zjištění serveru deadline.com si Jack Black možná zahraje další ikonickou postavu z videohry ve filmu: Steva z Minecraftu. Black se zřejmě připojí k hereckému obsazení chystané adaptace této megapopulární hry. Black má s herními adaptacemi bohaté zkušenosti. Objevil se jako Bowser ve filmu The Super Mario Bros. 2023 a ve filmu Borderlands ztvární chraplavého robota Claptrapa. Steve však bude zřejmě jeho největší výzva, protože se ve hrách se jedná o němou postavu reprezentující hráče.

Že se stále vybírají role, je známkou toho, že film jen tak v kinech a na streamovacích platformách neuvidíme. Má už ale stanovené datum premiéry na 4. dubna 2025. Vedle Blacka si v něm zahrají Jason Momoa, Emma Myers, Danielle Brooks a Sebastian Eugene Hansen.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze