Jaké novinky Netflix tento týden uvede?

Jaké novinky Netflix tento týden uvede?
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • V pátek přijde 1. část závěrečné série Koruna
  • Od úterý se můžete dívat na satirický dokument Jak se stát šéfem mafie
  • A od čtvrtka můžete zhlédnout vánoční romantický film

Tento týden přichází na Netflix dlouho očekávaná poslední řada seriálu Koruna – tedy její první část. Na tu druhou si budeme muset počkat až do 14. prosince. Kromě toho ale budou mít premiéru i další pořady a filmy. Které byste měli určitě zhlédnout?

Jak se stát šéfem mafie

Satirický dokument Jak se stát šéfem mafie vám ukáže, co udělat pro to, abyste mohli žít život jako Al Capone, Pablo Escobar, Frank Lucas, Salvatore Riina, John Gotti a další významní šéfové posvětí. Dokument odhalí, jak byste se měli chovat, abyste nashromáždili obrovské jmění a všichni z vás měli respekt. Netflix již dříve vydal podobný dokument Jak se stát tyranem, ve kterém se stejným způsobem rozebírali ti největší lidští tyrani jako byli Adolf Hitler, Saddám Husajn či Muammar Kaddáfí. Na pořad se můžete podívat už od zítra.

Koruna

Ve čtvrtek 16. listopadu se budete moci podívat na 1. část závěrečné řady seriálu Koruna. Čtyři díly později doplní zbývajících šest 14. prosince. V poslední sérii bude přiblížen vztah mezi princeznou Dianou a Dodi Fayedem, než jejich životy ukončila tragická autonehoda v Paříži. Diana zde zanechá syny Williama a Harryho, kteří se musejí vypořádat se smrtí matky. Řešit se bude také budoucnost monarchie a začátky vztahu prince Williama a Kate Middleton.

Rustin

Od 17. listopadu se můžete podívat na životopisný film, kde v hlavních rolích uvidíte Colmana Domingo, Chrise Rocka a Glynn Turman. Film přiblíží život Bayarda Rustina, který zorganizoval v roce 1963 pochod ve Washingtonu. Film ukáže jeho odhodlání pro sociální změny a zároveň jeho boj s veřejnými předsudky, kdy se v té době otevřeně hlásil k homosexuálům. Snímek režíroval George C. Wolfe, který pro Netflix pracoval i na filmu Ma Rainey – matka blues z roku 2020.

Věřící 2

V pátek 17. listopadu Netflix vydá jihokorejský thriller Věřící 2, který navazuje na předchozí snímek z roku 2018. Opět půjde o dopadnutí největšího drogového kartelu v Asii. Připravte se na akční scény, a ne zrovna jemné zacházení s „nehodícími“.

Nejlepší Vánoce na světě

Ve čtvrtek 16. listopadu se můžete podívat na vánoční romantickou komedii, kde uvidíte v hlavních rolích Brandy Norwood, Heather Graham a Jasona Biggse. Dvě rodiny se nečekaně potkají na Vánoce a kvůli dokazování, že život nemůže být tak dokonalý, jak jedna z rodin propaguje, se málem podaří zničit Vánoce všem zúčastněným.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze