HBO chystá třetí řadu seriálu Bílý lotos

HBO chystá třetí řadu seriálu Bílý lotos
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Seriál se vždy odehrává v jiném luxusním hotelovém resortu
  • Kvůli stávce v Hollywoodu se premiéra očekává až v roce 2025
  • Potvrzena je zatím pouze jedna postava, ostatní nebyly zveřejněny

HBO nám v minulých letech představilo již dvě řady seriálu Bílý lotos (White Lotus). První série vás vezme na Havaj, kde se bohatí lidé sjíždějí do luxusního resortu a druhá vás poté odnese do Sicílie. Série na sebe nijak nenavazují, jedinou spojitostí je herečka Jennifer Coolidge, která hraje v obou sériích stejnou osobu. Seriál vždy začne tím, kde skončí a postupně se tak odhalují skutečnosti, proč k tomu došlo. V každém díle se vám postavy odhalují, a to ne zrovna způsobem, který byste čekali. Postavy mají tajemství jako jsou nevěra, drogy, sexuální úchylky či jiné veřejností ne zrovna dobře přijímané zvláštnosti.

Seriál se stal na HBO velmi oblíbeným, a ještě než byla ukončena druhá série, bylo potvrzeno, že se bude natáčet další. Oficiální trailer zatím nebyl vydán a ještě si asi nějakou dobu počkáme. Poslední díl druhé série byl vydán ke konci minulého roku a kvůli stávce režisérů a herců v Hollywoodu se vše ještě protáhne. Podle collider.com se premiéra odhaduje až na rok 2025.

Co se týče hereckého obsazení, potvrzena je zatím pouze jedna postava, která se vrátí, a to Belinda Lindsey (Natasha Rothwell), která pracovala v lázních v 1. řadě. Té byly přislíbeny peníze na rozjetí svého vlastního podniku Tanyou (Jennifer Coolidge), nakonec ale ze všeho sešlo. Další herci zatím nebyli oznámeni. Všichni tak nějak doufáme, že se vrátí Jennifer Coolidge, jenže ta na konci druhé série zemřela, když přepadla přes loď a utopila se. Otázkou tak je, zda se vrátí jako zcela nová postava, nebo například jako její dvojče.


Bílý lotos vytváří a režíruje Mike White a obě série se natáčely v resortech Four Season. Podle dřívějšího vyjádření variety.com by se tak další série mohla přesunout do Thajska, kde jsou tyto luxusní resorty hned čtyři. HBO však místo natáčení nezveřejnilo. „První série tak trochu zvýraznila peníze a druhá série je pak o sexu. Myslím, že třetí řada by mohla být satirickým a vtipným pohledem na smrt, východní náboženství a spiritualitu,“ uvedl White.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze