Jedna z hlavních postav opouští seriál Sexuální výchova. Není ale jediná

Jedna z hlavních postav opouští seriál Sexuální výchova. Není ale jediná
Fotografie: Netflix
  • Představitelka Maeve Wiley v seriálu Sexuální výchova končí
  • Čtvrtá řada bude na Netflixu uvedena v druhé polovině letošního roku

Představitelka Maeve Wiley, herečka Emma Mackey, po čtyřech sériích opouští jeden z nejslavnějších seriálů Netflixu. Na slavnostním udílení Filmových cen Britské akademie (BAFTA) jedna z hlavních představitelek seriálu Sexuální výchova (Sex Education) prozradila, že ze seriálu odchází a v potenciální páté řadě se už nevrátí.


„Pátá série? Čtvrtou jsem dokončila teprve minulý týden! Ne, myslím, že v páté sérii nebudu. S Maeve jsem se rozloučila,“ informovala herečka insider.com na předávání cen. Emma Mackey již v minulosti uvedla, že ve 4. řadě už nebude tak výraznou postavou. „Je to prostě vždycky ošemetné, je to jiné, když hrajete postavu, která se tak trochu zasekla v čase. Víte, hrajeme 17leté a všem je nám skoro 30, je to trochu divné,“ uvedla herečka v rozhovoru pro gamesradar.com. Vzhledem k tomu, že je natáčení čtvrté série u konce, je velice pravděpodobné, že bude na streamovací platformě uvedena v druhé polovině letošního roku.

Emma Mackey není jediná, kdo se po čtvrté řadě do seriálu nevrátí. Své působení v Sexuální výchově ukončil také Ncuti Gatwa, který hraje Erica. Před 4. sérií seriál opustily Tanya Richards i Patricia Allison, které ztvárnily Lily a Olu, stejně jako Simone Ashley, jež hrála Olivii.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze