Poslední řada Stranger Things se začne natáčet letos v červnu

Poslední řada Stranger Things se začne natáčet letos v červnu
Fotografie: Netflix
  • O začátku natáčení informoval herec David Harbour na konferenci v Dubaji
  • Ohledně děje toho herec moc neprozradil
  • Zatím není jasné, kdy Netflix pátou řadu uvede, ale pravděpodobně to bude v roce 2024

Všichni fanoušci seriálu Stranger Things jsou zase o krok blíže k tomu, aby se mohli vrátit do Upside Down. David Harbour, který v seriálu hraje policistu Jima Hoppera, oznámil na konferenci Middle East Film v Dubaji, jak informuje collider.com, že natáčení páté a poslední řady seriálu Stranger Things začne v červnu letošního roku. Herec neskrýval své pocity ohledně posledních chvil natáčení. Uvedl, že loučení je hořkosladké, ale cítí, že nastal čas konce. „Vcházíme do páté sezóny. Mám ještě pár měsíců na učení scénáře. Poslední sezónu začínáme točit v červnu. Hodně jsem trénoval na čtvrtou sezónu. Hopper byl ve velmi specifické pozici, v tom ruském vězení. Bylo to o tom, udělat z něj jiného chlapa. Zhubnul, změnil své myšlení a emoce. Ale teď je zpátky ve městě, je zpátky v Americe, kde mají cheeseburgery, takže bude zase dobře živený,“ řekl David Harbour.


David Harbour ohledně děje prozradil jen velice málo. Jak herec poznamenal, většinu čtvrté řady strávil v ruském vězení. Vidět Hoppera se znovu setkat s Joyce (Winona Ryder) a jeho adoptivní dcerou Eleven (Millie Bobby Brown) bylo vyvrcholením závěru čtvrté série.

I když je tato zpráva více než pozitivní, pro mnohé diváky to také znamená, že se konec tohoto slavného seriálu zase o něco přiblížil. Fanoušci se svými oblíbenými postavami strávili čtyři série a více než půlku desetiletí. Datum vydání zatím neznáme, i když je velice pravděpodobné, že finální řada vyjde někdy v roce 2024.

Netflix první sérii Stranger Things uvedl v červenci 2016. Seriál sleduje obyvatele fiktivního městečka Hawkins v Indianě v 80. letech 20. století. Do jisté doby nikdo z nich netuší, že pod jejich městem se nachází nepřátelská alternativní dimenze známá jako Upside Down. Brána do tohoto světa se nachází v národní laboratoři v Hawkinsu. Tvůrci seriálu jsou bratři Matt a Ross Dufferovi. Kromě Davida Harboura, Winony Ryder a Millie Bobby Brown v seriálu dále hrají Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Cara Buono, Maya Hawke, Sadie Sink, Priah Ferguson a Brett Gelman.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze