Které seriály uvidíme na Netflixu kvůli stávce později?

Které seriály uvidíme na Netflixu kvůli stávce později?
Fotografie: unsplash.com
  • Hollywoodská stávka ovlivnila i natáčení oblíbených seriálů
  • Poslední série Stranger Things se měla začít natáčet letos v létě, ale zatím k ničemu nedošlo
  • Počkáme si i na Emily in Paris, The Night Agent, nebo Cobra Kai

Život v Hollywoodu se téměř zastavil poté, co začala nejdříve v květnu stávka sdružení filmových a televizních scenáristů (WGA) a v červenci se následně přidal odborový svaz amerických herců a televizních a rozhlasových umělců (SAG-AFRA). Poznamenáno bylo i natáčení pro streamovací platformu Netflix, která se kromě posunutí několika premiér, zpozdí i při natáčení připravovaných seriálů.

Mnoho z nás čeká na další pokračování Stranger Things. Natáčení páté a zároveň poslední série mělo začít letos v létě, ale zatím k tomu nedošlo. Podle whatsonnetflix.com se u některých pořadů začalo s natáčením i bez účasti scenáristů, ale v tomto případě se tak rozhodně nestane. Už na začátku května napsali tvůrci Matt a Ross Dufferovi na Twitter, že natáčení začne až poté, co se vyřeší důvody stávky.

Na začátek natáčení bude čekat i čtvrtá série seriálu Emily in Paris, která se měla začít točit nejpozději letos na podzim. Stejně tak dopadlo i pokračování akčního seriálu The Night Agent, jehož první sérii jsme mohli vidět na konci března minulého roku a díky sledovanosti bylo rychle rozhodnuto, že bude pokračování, které se mělo začít natáčet v tomto měsíci.


Posunutí se dočkala i šestá série seriálu Cobra Kai, což je pokračování filmu Karate Kid z roku 1984, kdy se děj přesunul o 30 let později. Jon Hurwitz, který je jedním ze spolutvůrců, na twitteru na začátku května napsal, že seriál může pokračovat až po ukončení stávky. A počkáme si i na druhou sérii The Sandman, jelikož jeho tvůrce Neil Gaiman je jedním z největších zastánců stávky a uvedl, že zdržení natáčení zcela závisí na délce stávky. Jedná se i o další seriály i filmy, které se kvůli stávce za lepší podmínky pro herce i scenáristy pozastavily. O jak déle si na vše počkáme však nyní nedokáže nikdo s přesností určit.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze