Kolik potitulkových scén uvidíme po skončení Strážců galaxie: Vol. 3?

Kolik potitulkových scén uvidíme po skončení Strážců galaxie: Vol. 3?
Fotografie: Marvel
  • Strážci Galaxie: Volume 3 přijdou do kin 5. května
  • Jedná se o poslední snímek v této herecké sestavě
  • Po filmu by měly následovat dvě potitulkové scény

Jen hrstka lidí už měla možnost vidět nejnovější díl Strážců galaxie a podle prvních názorů je třetí díl dokonalým koncem trilogie a nejlepším filmem od Marvelu od snímku Avengers: Endgame, a to je co říct.


Začalo tiskové turné ke snímku Strážci Galaxie: Volume 3 (Guardians of the Galaxy Vol. 3) a herci i štáb se účastní akcí po celém světě. Režisér James Gunn je známý tím, že rád odpovídá na sociálních sítích na různé otázky fanoušků. Takže když režisér přidal na svoje sociální sítě snímek ze zastávky v Paříži, jeden z fanoušků se ho zeptal, zda bude po filmu následovat potitulková scéna. „Nebude žádná potitulková scéna. Budou dvě,“ odpověděl režisér na dotaz fanouška. Můžeme očekávat, že alespoň jedna potitulková scéna se zaměří na budoucnost Strážců a případných nováčků v týmu.

Zatímco detaily děje jsou přísně tajné, režisér alespoň prozradil, že se ve snímku více seznámíme s Rocketovou minulostí. Fanoušci očekávají, že v tomto díle jedna nebo více hlavních postav zemře, protože tento snímek uzavírá příběh Strážců galaxie tak, jak je známe.

Podle collider.com Strážci Galaxie: Volume 3 přijdou do kin už 5. května 2023. Těšit se opět můžeme na mnoho známých tváří, jako je Zoë Saldaña, Chris Pratt, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff a další. Nováčkem je Will Poultera, který se představí v roli Adama Warlocka, a Chukwudi Iwuji, který ve snímku ztvární nového záporáka jménem The High Evolutionary. Strážce galaxie Vol. 3 jsou po snímku Ant-Man and the Wasp: Quantumania druhým filmem z páté fáze Marvel Cinematic Universe.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze